Με σχετική ευκολία νίκησε το Καλοχώρι/Παντείχι η ομάδα της Νέας Αρτάκης, που ήταν ανώτερη στο αγωνιστικό χώρο κάνοντας ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε και τα τρία της γκολ.Ο ΑΟΝΑ είναι πρώτος στην βαθμολογία έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το παιχνίδι:

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ, με πολύ ωραίο σουτ του Καραντάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 13’ ο Κούκα με συρτό σουτ εντός περιοχής θα κάνει το 2-0.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα η Αρτάκη θα κάνει το τελικό 3-0, όταν στο 17’ ο Καραντάκης θα πλασάρει εύστοχα μετά από κάθετη πάσα του Κούκα.

Στην συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, η Αρτάκη έριξε τον ρυθμό της κρατώντας  δυνάμεις ενώ από την άλλη το Καλοχώρι/Παντείχι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, κάτι που τελικά όμως δεν κατάφερε.

Τελικό σκορ 3-0.

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Καραντάκης που πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε, είχε και καλή παρουσία εντός του γηπέδου αφού βρισκόταν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

 

ΑΡΤΑΚΗ (Ζέρβας): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης (71′ Γκέκας), Πουρνής, Θωμάς (70′ Ζαχαρόπουλος), Τσούτης, Λούκας (58′ Νικολάου), Τουρκοχωρίτης, Καραντάκης, Τσιομπάνης (50′ Λειβαδίτης), Κούκα.

 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Φούρλης): Δρενάφτσης, Ντούκα, Κάραλης (75′ Ίσσαρης), Γάτσης (80′ Ζαχαριάδης), Σαμαρτζής, Ζουρμπουλής π., Ζαχαριάδης, Δαμπάνης,. Ζουρμπουλής Χρ. (80′ Πάντος), Καραμπάς, Σαμπάνης.