Την ήταν γνώρισε η Αρτάκη από την Κηφισιά για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανα κοίταξε στα μάτια την Κηφισιά που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και ηττήθηκε στα σημεία χάρη στο γκολ του ΤΕΤΕΗ στο 87′ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο αγώνα με πίεση ψηλά χωρίς να αφήσουν τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν και να φανούν απειλητικοί προς την εστία του σταθερότατου και πολύ καλού Δημήτρη Ντουμάνη.

Στο 19′ του αγώνα είχαμε την φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους ο Τσούπρος μάρκαρε στην περιοχή τον δραστήριο Γιαννιτσάνη με τον διαιτητή Πουλόπουλο να δείχνει την “άσπρη βούλα” και ο Dorival νικά τον Ντουμάνη που έπεσε σωστά κάνοντας το 0-1.

Η αντίδραση του ΑΟΝΑ ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα με ωραία κίνηση φορ ο Μπάμπης Ζυγκερίδης βρήκε στην καρδία της άμυνας της Κηφισιάς τον Καραμπά και αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παιχτών και φιλάθλων στο Στάδιο Νίκος Κίλιμπας.

Στο 34′ ο Γιαννιτσάνης σούταρε με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντουμάνη και να περνά κόρνερ κατά τον διαιτητή Πουλόπουλο που “είδε” παρέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΟΝΑ .

Το α’ ημίχρονο έληξε με την Αρτάκη να έχει την κατοχή αλλά να δυσκολεύεται να φανεί απειλητική προς την εστία του Θανάση Μιχελή.

Στο β’ ημίχρονο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με την Αρτάκη να κοιτά στα μάτια την Κηφισιά και να κυνηγά το δεύτερο γκολ χωρίς όμως να έχει παιχνίδι είτε από πλάγια , είτε από τον άξονα, και να προσπαθεί με ατομικές προσπάθειες ή εμπνεύσεις των ESCUDERO, Παπαδάκη, Ζιγκέριδη.

Τρεις σπουδαίες στιγμές για τον ΑΟΝΑ μία με φάουλ του ΕSCUDERO, έδιωξε εντυπωσιακά ο Μιχελής, και με κεφάλια του Λεωνίδα Μεγάλου που πέρασε λίγο άουτ, και Στασινόπουλου έσωσε ο Μιχελής σε τετ α τετ από τα πλάγια.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο TETEH στο 87′ μετά από ωραία αντεπίθεση και ασίστ του Παυλάκη, ο ΤΕΤΕΗ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2 για την Κηφισια.

Μετά το 1-2 οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές στην κόντρα με αλλά οι αμυντικοί του ΑΟΝΑ την μία στην γραμμή(Καραμπάς) και την άλλη ο Ντουμάνης έσωσαν τους Ευβοιώτες.

Το τελικό σφύριγμα του Πειραιώτη διαιτητή Πουλοπουλου βρήκε την Κηφισιά να παίρνει την νίκη πρόκριση με 1-2.

  • Μας άρεσε η απόδοση του Δημήτρη Ντουμάνη σταθερός αποτελεσματικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα αποτελέσει μαζί με τον έμπειρο Αραμπατζή ένα καλό δίδυμο τερματοφυλάκων.
  • Δεν μας άρεσε η απόφαση του Πειραιώτη Ρέφερι Πουλοπουλου στην φάση του πέναλτι της Κηφισιάς που ήταν αρκετά αυστηρή για την Ευβοϊκή ομάδα.
  • Δεν μας άρεσε ο σχηματισμός μετά δύο αμυντικά χαφ του ΑΟΝΑ που στέρησε από την ομάδα της Εύβοιας την ορθολογική ανάπτυξη, με κάθετες μπαλιές, παιχνίδι από τα πλάγια, περιορίζοντας την δημιουργία μόνο από ατομικές ενέργειες και στατικές φάσεις.
  • Δεν καταλάβαμε την λογική των αλλαγών των Ζιγκερίδη, Κωνσταντινου (πιθανόν τραυματίας), ΕSCUDERO, σε ένα χρονικό σημείο που η Αρτάκη ήθελε να πετύχει το δεύτερο γκολ.
  • Μας άρεσε η “Σεντερφορίσια” κίνηση και ασίστ του Μπάμπη Ζιγκερίδη στην φάση του γκολ της ισοφάρισης του ΑΟΝΑ.
  • Φωνάζει το ρόστερ του ΑΟΝΑ ότι θέλει προσθήκες ποιοτικών παιχτών μιας και η Ευβοιώτικη ομάδα στερείται τέτοιες λύσεις στον πάγκο.

Τον αγώνα σφύριξε ο Χρ. Πουλόπουλος με συνεργάτες τους Πλάκα και Χρηστάκο 4ος ήταν ο Δαμιανάκης.

ΑΡΤΑΚΗ(Ν.Κουρμπανάς):  Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης (82′ Χατζηστάμου), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου(67’Ζαχαρόπουλος), Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης (67′ Μεγάλος), Εσκουρέδο (76′ Αρκούδας), Σταματάκος.

ΑΟ Κηφισιά(Ν.Κούστας):  Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Ντοριβάλ (90′ Μκριτσιάν), Παπασάββας (82′ Τζέλη), Οικονομίδης (46′ Πρίτσας), Γιαννιτσάνης (66′ Κρητικός), Καραγκούνης (66′ Γκότοβος), Τεττέι.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ