Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον ΑΟΝΑ, μετά τον Γκραντ-Γκινιόλ, αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο την δυνατή ομάδα της Μακρυκάπας!
Ο κόουτς-Κώστας Κλάδης είχε την ευκαιρία στο παιχνίδι αυτό να χρησιμοποιήσει, κύρια, όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Εθνικό Πειρ. (Σταυριανό, Θωμά, Καραμπά, Ντελέκο) αλλά και όλα τα νεαρά παιδιά της ομάδας (Σαχίνης, Βελλής, Στούπας Τσίγκας κλπ) και φυσικά να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα…
Από την άλλη μεριά Β. Θαλάσσης & Νικ. Κιαπέκος, παρουσίασαν την νέα Μακρυκάπα, ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με νέα πρόσωπα και που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις…
Βέβαια το παιχνίδι των ″Λύκων″ δεν διαφέρει σε φιλοσοφία από αυτό των δύο προηγούμενων χρόνων, δηλαδή πολύ σφιχτή άμυνα και αναζήτηση του γκολ στην αντεπίθεση…
Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν με την μπάλα να είναι στην κατοχή του ΑΟΝΑ, αλλά δύσκολα να ″μπαίνουν″ οι φόρ του με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για το δίδυμο Βεζυρτζόγλου-Καραντάκη, κυρίως! Στο β’ μέρος ήταν πιο πιεστικοί και έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες οι ″ερυθροκίτρινοι″ του Κώστα Κλάδη!
Η Μακρυκάπα με ξαφνικές αντεπιθέσεις και με αιχμή του δόρατος τον πάντα πολύ καλό και δημιουργικό Μάκη Σίδερη, προσπάθησε και πέτυχε την ισοφάριση, πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο! Καλές προσπάθειες είχαν οι ″Λύκοι″ και στο β’ μέρος!

*τα γκολ και το δοκάρι:

  • 20′ ο Θωμάς λίγο πίσω από την σέντρα και αριστερά, βγάζει ″40άρα″-μπαλιά διαβήτη, στον Καραντάκη που μέσα στην περιοχή και πάνω στην κίνηση, πιάνει σουτ-πλασέ και κάνει το 1-0! 
  • 32′ ο Νίκος Γκίκας, αρκετά έξω από την περιοχή, πιάνει εντυπωσιακή ″λόμπα″, στέλνοντας την μπάλα στο ″παραθυράκι″ του Σταυριανού, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι , ήταν το 1-1!
  • 45′ ο Τασιουλής, πηδά πολύ ψηλά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πιάνει καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα χτυπά στο έδαφος και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι!
  • 56′ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Αλ. Καρκαλή, με κοντινό πλασέ ο Μαυρόπουλος, κάνει το 2-1!

Άνετο απόγευμα για τον διαιτητή Στέλιο Φώτη, που ήταν άριστος και για τους συνεργάτες του επίσης Αντώνη Ιωάννου και Γιώργο Πασχαλίδη.

*ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Κώστας Κλάδης): Σταυριανός, Ζαχαρόπουλος, Χατζηστάμου, Τσίγκας, Καραμπάς, Τζανέτος, Καραντάκης, Βεζυρτζόγλου, Ντελέκος, Θωμάς, Τασιουλής (αρχ. 11άδα), έπαιξαν και οι: Ναβροζίδης, Μακρής, Ρίλντι, Σαχίνης, Σπανός, Μαστροκώστας, Γεωργίου, Βελλής, Μπελίτσος, Στούπας, Μαυρόπουλος.

*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Αλέξ, Καρκαλής, Κούκουρας, Χρ. Χασάνδρας, Κουτσαυλής, Πουρνής, Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Σηφάκης, Γιούλης, Σίδερης, Δ. Χασάνδρας (αρχ. 11άδα), έπαιξαν και οι: Ι. Καρκαλής, Στ. Στούμπος, Π. Στούμπος, Κιμιτζής, Καλπέρης, Σμπρίνης, Λέκκας.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ