Μετά από ένα δεκαήμερο εξαντλητικών προπονήσεων και σκληρής δουλειάς ο ΑΟΝΑ έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο το Παντριαδικό στο Στάδιο Νίκος Κίλιμπας της Αρτάκης.

Ο προπονητής  του ΑΟΝΑ Κώστας Κλάδης χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που ειχε στην διάθεση του βγάζοντας έτσι τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα. Το σκορ σίγουρα καταμαρτυρεί την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και τον βαθμό ετοιμότητας αλλά την παρούσα φάση αυτό που ενδιαφέρει τους προπονητές είναι να δουν σε τι κατάσταση είναι οι παίχτες και πόσο ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλουν να περάσουν μέσα από την προετοιμασία.

Για τον Παντριαδικό θα ήταν άδικο να τον κρίνουμε με μόλις λίγες μέρες προετοιμασίας και με χαμηλό βαθμό για την ομάδα του Βασίλη Τσιμιχόδημο που σιγουρα έχει πολλά να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας στο μέλλον.

Για την ιστορία τα γκολ του ΑΟΝΑ πέτυχαν οι: Μπαλαμανης , Καραντάκης, Παπαδάκης, Κούκα, Καραμπάς, Βεζυρτζόγλου, Ντελέκος, Στούπας, Μαστροκώστας Γ.

Αρτάκης(Κ.Κλάδης):Ναβροζίδης, Γεωργίου, Μπελίτσος, Μπαλαμπάνης, Χατζηστάμου, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Λούκας, Σπανός, Καραντάκης, Παπαδάκης

Στο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι :Σταυριανός, Καραμπάς, Βελής, Μαστροκώστας, Λειβαδίτης, Γραμματικόγιαννης, Ντελέκος, Θωμάς, Στούπας, Βεζιρτζόγλου, Κούκα.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος): Σελεβάκος, Καραμπέτσος, Πατερίτσας, Πεππές, Π. Γκρινιάρης, Πασάι, Μπαϊμπάκης, Λούρος, Γιαννουκάκος, Τσιμιχόδημος, Κικίδης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι : Ματράκας, Μυτάκης, Παπακωνσταντίνου, Κοροβέσης, Σαχίνης, Σπ.Γκρινιάρης 

Για περισσότερες φωτογραφίες από το φιλικό  Αρτάκη-Παντριαδικός ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ