Πολύ δυνατό τεστ για την Αρτάκη του Μίλτου Γκόφα στο Στάσιο “Νίκος Κίλιμπας” με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ του “δικού μας ” Γιάννη Σιλεβίστα.

Ο προπονητής του ΑΟΝΑ είδε την ομάδα του να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο να πετυχαίνει ένα γκολ με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ανδρέα Ντάμπο να έχει δοκάρι με τον Στασινόπουλο και γενικά να μοιράζει υποσχέσεις  για την συνέχεια. 

Στο β’ ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει αλλά τους ποδοσφαιριστές να των δύο ομάδων να προσπαθούν για κάποιο τέρμα που δεν ήρθε και το τελικο 1-1 να κρίνεται δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε για την Αρτάκη ο Ντάμπος στο 29′ με σουτ από πλάγια θέση, για να ισοφαρίσει για τον ΠΑΠ ΡΟΥΦ ο Κύρπος στο 38′ με εξαιρετικό σουτ.

Δοκάρι για την Αρτάκη στο 15′ μετά από σουτ του Στασινόπουλου.

Διαιτητής: Τουλούμης Βοηθοί: Βελέντζας, Αντωνίου

Αρτάκη(Μίλτος Γκόφας):Μανωλικίδης, Κουτρόπουλος, Τσίγκας, Στασινόπουλος, Καραμπάς, Πατερίτσας, Χατζηστάμου, Δήμου, Ντάμπος, Κατσούκης, Σκριβάνος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Μαυρόπουλος, Μπελίτσος, Ζαχαρόπουλος, Τζουβάρας, Μεγάλος, Ζουρμπουλής, Παπαδάκης, Λειβαδίτης, Ζαχαριάς, Τσατσαρώνης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ(Γ.Σιλεβίστας):Κουνάδης, Πιέτρι, Νομικός, Μπέρτος, Ανδρίκος, Τύρπος, Παληγιώργος, Τσιάβος, Αποστολόπουλος, Τσαφαρίδης, Βενάρδος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Ζελενίτσας, Φωτόπουλος, Γεργουδάκης, Μητρόπουλος, Καρέλης, Τομπουλίδης, Τριανταφύλλου.

Για περισσότερο φωτορεπορτάζ από τον Χρήστο Σεφερλή  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ