Αρτάκη-Ταμυναικός 1-0 : Με όρεξη και θέληση …αλλά κουρασμένοι & ανέτοιμοι

0
649

Είχαν όρεξη και θέληση στο δυνατό φιλικό τεστ που έδωσαν στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Αρτάκη και Ταμυναικός με τον ΑΟΝΑ να επικρατεί με 1-0 στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Απ.Πιλάτη.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά στο αγωνιστικό χώρο με την Αρτάκη να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα κυρίως με τον Γιάννη Θωμα να ψάχνει συνέχεια κάθετα τον ταχύτατο Ριντλι Κούκα που αστόχησε από πλεονεκτική θέση λίγο πριν συμπληρωθούν τα δέκα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ο Ταμυναικός ισορρόπησε πήρε μέτρα στο γήπεδο και με τον “αγέραστο” και πάντα ακμαίο Νίκο Μιτακίδη να εμπνέει εμπιστοσύνη , του δύο Αναστασίου Βασίλη και Μάνο να είναι καταλυτικοί σε άμυνα και κέντρο και τον Λουκά να είναι πολύ καλός πήρε μέτρα στο γήπεδο, απειλώντας τον ΑΟΝΑ στην κόντρα επίθεση με εκφραστή τον Βρέττο.

Οι δύο ομάδες μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Κυπέλλου Ευβοίας και στην μέση της προετοιμασίας τους έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο με πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους και σίγουρα θα παρουσιαστούν αλλαγμένες προς το καλύτερο με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 91′ μετά από σέντρα του Β. Κολιόπουλου και προβολή του Απ. Πιλάτη έγινε το 1-0 για τον ΑΟΝΑ που έδωσε στους Αρτακιανούς την “φιλική” νίκη γοήτρου.

Η Αρτάκη στερήθηκε τους Βασίλη Τσομπάνη και Ηλία Λούκα ενώ από χθες “πολίτης” είναι πλέον και ο Παναγιώτης Καραντάκης.

Ο Ταμυναικός  στερήθηκε τις υπηρεσίες των Λεωνίδα Πιλατη, Γούναρη, Σκανδάλη, Δροσάτου, Κάλα Αλέξανδρου και Μαριου  που δεν αγωνίσθηκαν.

Πολυ καλή η διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα και των βοηθών της Βασίλη Βελεντζα και Γιάννη Μπούρικα.

Αρτάκη(Β.Ζερβας):Τσάμαρης, Μπελίτσος, Μπαλαμπάνης, Θωμάς, Γεωργίου, Τσούτης, Μαστροκώστας, Τουρκοχωρίτης, Ριντλι, Κολιόπουλος, Λειβαδίτης.

Αγωνίσθηκαν και οι: Κονόμι, Νάτσης, Νικολάου, Νάστος, Καραντάκης, Γκέκας.

Ταμυναικός(Γ.Καρβέλης):Μιτακίδης, Κρόκος, Δήμου, Ιωαννίδης, Αναστασίου Β., Αναστασίου Ιδ., Λουκάς, Παριανός, Λάμπρου, Πομάρες, Βρέττος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Πιλάτης Απ., Καρατζάς, Κουτσαυλής, Ποδαράς, Φωτόπουλος, Ομρι.