Επιστροφή στις επιτυχίες, με νίκη στο ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό και παραμονή στην κορυφή για τον ΑΟΝΑ. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 76΄, όταν ο Καραχάλιος με μπαλιά στον κενό χώρο βρήκε τον Ζήση και ο πολύπειρος άσος των Αρτακιανών, δεν έχασε την ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Ντουρέκα, να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αλιβερίου. Συνολικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, έκαναν φάσεις (πιο κλασσικές ευκαιρίες στο α΄ μέρος με τον Μανδράκα στο 9΄ και στο 26΄), δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν. Σωτήρια λειτούργησε αρκετές φορές ο Ευαγγελινός για τους γηπεδούχους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κάποιες απ΄ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αρτάκη (Αυλωνίτης): Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μαστροκώστας, Μάλλιαρης, Βουγιούκας (64΄ Ζήσης), Τουρκοχωρίτης, Λουκάς, Καραχάλιος, Κηρύκος, Ανέστης (90΄ Καλαβρός), Μπαλαμπάνης (91΄ Κονόμι).

Ταμυναϊκός (Σταματούκος): Ντουρέκας, Αναστασίου, Σταμέλος (89΄ Λύκος Μ.), Καρατζάς, Θωμάς, Πιλάτης, Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας.