Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Αρτάκη στο Στάδιο Νίκος Κίλιμπας από το Ύπατο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα με “βαριά” τα πόδια από τις επίπονες πρώτες προπονήσεις είχε σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό βάζοντας τις βάσεις για μια ομάδα που δεν θα κυνηγήσει απλά την παραμονή στην κατηγορία .

O Μιλτος Γκοφας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους τρεις τερματοφύλακες έπαιξαν κατά σειρά οι Ναβροζίδης, Μανωλικίδης και Τζουβάρας ,  και ο μόνος που αγωνίστηκε 90′ λεπτά ήταν ο Στασινόπουλος με παρτενερ τον Κώστα Καραμπά στην άμυνα στο πρώτο μέρος και τον Μπελίτσο στο δεύτερο, Κατσούκης και Ηλίας  Δημου τα νέα πρόσωπα στην μεσαία γραμμή με τους παλιούς Νταμπο , Μαυρόπουλο Πατερίτσα, Ζαχαρόπουλο να δείχνουν οτι ο συναγωνισμός θα είναι υψηλός.

Με χαρά είδαμε τον Βαγγέλη Παπαδάκη να επιστρέφει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους , το Λειβαδίτη να δείχνει ποιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας.

Στα μπακ Τσιγκάς και Κουτρόπουλος ξεκίνησαν στο πρώτο ημίχρονο με τους έμπειρους Τσατσαρώνη και Χατζηστάμου να μπαίνουν στο δεύτερο σε ακόμα  θέση που θα δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Μίλτο Γκόφα.

Οι Παναγιώτης Σκριβάνος ,  μαζι με τους Ζαχαριά, και Χρήστο Ζουρμπουλή, και τον φορ Λεωνίδα Μεγάλο είχαν θετική παρουσία με τον Σκριβάνο να πετυχαίνει και το πρώτο επίσημο γκολ του ΑΟΝΑ .

Το Ύπατο έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας στο τρίτο του φιλικό παρουσιάζοντας ένα σύνολο που μπορεί και φέτος να είναι πρωταγωνιστής στην κατηγορία.

Τα γκολ πέτυχαν για την Αρτάκη ο Π.Σκριβάνος, και για το Ύπατο ο Λούκα Μπέλιτσ και ο Ζεγκερίδης 

Αρτάκη(Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης,Τσιγκας, Κουτρόπουλος, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Μαυρόπουλος, Δήμου, Ντάμπος, Κατσούκης, Σκριβάνος, Λειβαδίτης.

Αγωνίστηκαν επίσης: οι Μπελίτσος, Μανωλικίδης, Τζουβάρας, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης, Ζαχαρόπουλος, Πατερίτσας,  Παπαδάκης, Ζουρμπουλης, Λέκκας, Μεγάλος, Ζαχαριάς.

Φωτορεπορτάζ Χρήστος Σεφερλής: