Αρτάκη-Όλυμπος Γυμνού 4-0: Τεσσάρα…χαλαρά και…όμορφα (photos)

0
197

Ένας καταιγιστικός ΑΟΝΑ στο Στάδιο “Νικος Κίλιμπας” ΄΄παρέσυρε΄΄ τον Όλυμπο Γυμνού και τον φιλοδώρησε με 4 γκολ. Το τελικό σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί και κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν για ακόμα ένα ματς μετά την διακοπή μακρυά από τον καλό τους εαυτό.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζέρβα στοχεύει πλέον ξεκάθαρα να μπει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και σίγουρα έχει αλλάξει αγωνιστική ΄΄σελίδα΄΄ για τα καλά.

Ο ΑΟΝΑ, που πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, είχε πρωταγωνιστή τον Ψαχνιώτη Σπύρο Γκάβαλη, που πέτυχε δύο τέρματα στο 21′ και στο 65′, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Λούκας στο 28′ και Μπασινάς στο 45′.

Αίσθηση προκαλεί ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που εγγυμονεί αρκετούς κινδύνους για τους αγωνιζόμενους.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χ. Βρακά και των συνεργατών του Ιωάννου και Τσιπλάκου.

Αρτάκη (Β. Ζέρβας): Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μπισμπικόπουλος, Ταψής, Μαστροκώστας (44′ Αγγελάκης), Λούκας (60′ Γραμματικόγιαννης), Κονόμι, Λειβαδίτης, Γκάβαλης (77′ Λάμπρου), Μπασινάς (88′ Καράμπελας).

Όλυμπος Γυμνού (Γ. Κρόκος): Μωραΐτης (59′ Γιαννούλης), Κηρύκος (73′ Μπαρώτας), Ρουμπής, Σακκής, Θωμόπουλος, Ζαχαριάς (33′ Αργύρης), Ντούρμας, Ρωμανός, Μακρής (69′ Τσίγκας), Κοτρογιάννης, Σταματούκος.