Με ισοπαλία εντός έδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Αρτάκη μετά το 1-1 με το Ύπατο στο “Νίκος Κίλιμπας” της Αρτάκης.

Η Αρτάκη μπήκε δυνατά στον αγώνα και προειδοποίησε με σουτ του Καραντάκη στο 3′ έδιωξε ο Κραβαρίτης σε κόρνερ.

Στο 6′ ο Βαγγέλης Ντελέκος τα έβαλε με όλο το Ύπατο και με ωράιο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.

Η Αρτάκη συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς για να έρθει μία φάση που κατά την ταπεινή μας γνώμη άλλαξε την ιστορία του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μαυρόπουλου στο 24′ με τον δυναμικό μέσο να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να μπαίνει ο Ζαχαρόπουλος.

Μετά την έλευση του ημίωρου το Ύπατο είχε καλύτερη κυκλοφορία χωρίς να απειλεί σημαντικά με φάση τον ΑΟΝΑ.

Στο 42′ ήρθε η ισοφάριση για τους Βοιωτούς όταν μετά από φάουλ του Καντού και κεφαλιά του Βιέννα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ναβροζίδη και στην επιστροφή ο Νικολόπουλος έκανε το 1-1 για τους Βοιωτούς μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από του φιλάθλους που τους ακολούθησαν στην Αρτάκη.

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη είχε καλές στιγμές με τους Βεζυρτζόγλου και Καραντάκη και το Ύπατο  με τους Σαχσανίδη,  Ποτουρίδη που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στον αγώνα.

Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο σε ένα παιχνίδι με πολύ κόσμο στο γήπεδο με κόσμια ατμοσφαίρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που ήταν στο γήπεδο.

Αρτάκη(Κ.Κλάδης):Ναβροζίδης, Καραμπάς, Μπελίτσος, Χατζηστάμου, Τσίγκας, Καραντάκης (68′ Κολιόπουλος), Μαυρόπουλος (22′ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Ντελέκος, Σπανός (55′ Παπαδάκης), Βεζιρτζόγλου, Λούκας (79′ Χαραλαμπίδης).

Υπατο(Στ.Σταθόπουλος):Κραβαρίτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους, Γκούμας, Βιεννάς (70′ Θωμάς), Νικολόπουλος (91′ Κουτσούμπας), Καντού (79′ Σπηλιώτης), Σαχσανίδης (68′ Μαλισσόβας), Ποτουρίδης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ