Δυστυχώς κάποιοι, με το ‘’έτσι θέλω’’ δεν επέτρεψαν στον ΑΟ Ν. Αρτάκης, να φτάσει στην νίκη και να βρεθεί στο -2 από τη κορυφή!!!
Στο “Ν. Κιλιμπας” της Νέας Αρτάκης ο ΑΟΝΑ υποδέχθηκε τη Θύελλα Κατσικάς για το 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι ”ερυθροκίτρινοι” ήθελαν οπωσδήποτε τους τρεις πόντους για να είναι κοντά στη κορυφή.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, παίζοντας πιο πολύ από τα δεξιά με κύριο εκφραστή τον Δημ. Χατζηστάμου.
O AONA στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε τέσσερις σημαντικές φάσεις.
*3′ ο Ιορδανίδης ανοίγει πολύ ωραία κάθετα στην περιοχή, όπου βρίσκεται ο Σκριβάνος, σε θέση βολής, την τελευταία όμως στιγμή, ο Βασιλάκης του ”παίρνει την μπουκιά από το στόμα” και διώχνει σωτήρια…
* 12′ ο Σπηλιώτης έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
*14′ ο Γερογιάννης έκανε ένα ωραίο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ μετά από διώξιμο του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
*19′ από το κόρνερ, που εκτέλεσε ο Ντελέκος, ο Σκριβάνος δεν έπιασε καλά τη κεφάλια και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Η πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους ήταν στο 29′ από τον Πότση, όμως σε ετοιμότητα ο Διαμαντής, απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 32′ είχαμε το πρώτο, λανθασμένα, ακυρωθέν γκολ του ΑΟΝΑ.
Πιο συγκεκριμένα ο Ντελεκος εκτέλεσε ένα φάουλ η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, με το Θέμελη να κάνει λάθος, να χάνει την μπάλα και ο Τσούπρος που καιροφυλακτούσε την ‘’τσίμπησε’’ και την έστειλε στα δίχτυα. Σε κακή θέση ο διαιτητής (δεν είχε οπτικό πεδίο), ανακάλυψε φάουλ του Αρτακιανού αμυντικού, και ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ!
Στο 37′ έγινε μια παρόμοια φάση! Ο Ντελέκος εκτελεί το φάουλ ο Τσούπρος πιάνει την κεφάλια, διώχνει ο Θέμελης όπως-όπως και στο ριμπάουντ ο υψηλόσωμος αμυντικός του ΑΟΝΑ με ένα φοβερό βολέ να κάνει το 1-0 (φωτό πάνω).
Στο 42′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι! Ένα πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή Παπαδόπουλου, όταν ο Ρίζος μπήκε στην περιοχή, κλείστηκε από Τσούπρο και  Λάμπρου και βλέποντας να μην προφταίνει την μπάλα, πήρε θεαματική βουτιά και ο Αθηναίος διαιτητής, ανερυθρίαστα δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Σκανδάλης που κάνει το 1-1, ο οποίος στην συνέχεια πηγαίνει προς την εξέδρα των Αρτακιανών φιλάθλων και με τους πανηγυρισμούς του, τους προκαλεί χειρονομώντας, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο, να ‘’κλείνει τα μάτια’’.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΝΑ μπήκε αποφασισμένος να πετύχει το δεύτερο γκολ.
Στο 54′ ο κινητικός Σπηλιώτης έκανε το σουτ με το Θέμελη να διώχνει, δύσκολα!
Ήταν το 67′ και ο Δημ. Χατζηστάμου μπήκε μέσα στη περιοχή αποφεύγοντας τρεις παίκτες αλλά δε πρόλαβε να κάνει το τελικό σουτ.
Στο 78′ ο Τσόφλιος έπιασε επικίνδυνη κεφάλια η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 86′ ο Τόλης Χατζηστάμου έχασε από κοντά τη καλύτερη ευκαιρία του ΑΟΝΑ, όταν την  κοντινή κεφαλιά του, απέκρουσε σωτήρια ο Θέμελης.
Το ‘’διαιτητικό έγκλημα’’ ολοκληρώνεται στο 89′! Ο Ντελέκος εκτελεί φάουλ από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι εκεί ήταν ο Τσούπρος, που καλυπτόταν απόλυτα από αμυντικούς, ο αμυντικός του ΑΟΝΑ, κερδίζει κατά κράτος τον αντίπαλό του στον αέρα και σχεδόν από την γραμμή του άουτ, γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι που από κοντά ο Σπηλιώτης την έσπρωξε στα δίχτυα.
Ο 2ος βοηθός Γαλάνης, που ήταν και εκτός θέσης, υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούπρο, ο οποίος έχει φύγει καθαρά πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων!
Στο 90+1″ ήταν πιο άτυχη στιγμή του αγώνα, για τους γηπεδούχους…
Ο Δημ. Χατζηστάμου από τα δεξιά έκανε μια σέντρα ψάχνοντας το Τσόφλιο, ο επιθετικός του ΑΟΝΑ, δεν πάτησε καλά και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από πόνους και πιάνοντας το δεξί του γόνατο (εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά, αύριο Δευτέρα η τελική διάγνωση).
Απαράδεκτος, προκλητικός και πολύ ‘’λίγος’’ ο Αθηναίος διαιτητής Μαν. Παπαδόπουλος, διαμόρφωσε ”εν ψυχρώ” το τελικό αποτέλεσμα, καλός ο α’ βοηθός Μιχ. Βαμβακάς, ενώ τα έκανε θάλασσα ο β’ βοηθός Θοδ. Γαλάνης…

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Χατζηστάμου Δ., Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος (90’+ Βρέττος), Γερογιάννης, Λάμπρου (46′ Χατζηστάμου Απ.), Ντελέκος, Σκριβάνος (71′ Καρλατήρας), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (67′ Τσόφλιος).

ΘΥΕΛΛΑ Κατσικας (Νίκος Γκούρας): Θέμελης, Εμβραϊζόγλου, Περβανάς (25′ Ρίζος), Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος (67′ Πάκος), Σκανδάλης, Λόκα, Πετρίδης, Κωσταμένας (85′ Καμπούρης), Γούλας(85′ Δάλλας).

*σε λίγο καρέ-καρέ το ”χειρουργείο” που έγινε στον ΑΟ Ν. Αρτάκης στο χθεσινό παιχνίδι!

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ