Το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) ξεκίνησε, η ΄΄κούρσα΄΄ για την νέα αγωνιστική περίοδο του ΑΟ Ν. Αρτάκης, του μοναδικού, δυστυχώς, εκπρόσωπου της Εύβοιας, στην Γ’ Εθνική, μετά την πλήρη απαξίωση και ΄΄εξαφάνιση΄΄ του Ηρακλή Ψαχνών!
Μια νέα περίοδος ξεκίνησε για τον ΑΟΝΑ, που έχει φιλοδοξίες και έχει βάλει ψηλά τον ΄΄πήχη΄΄ των στόχων! Και φυσικά ευχή όλων των φιλάθλων της Εύβοιας, είναι να γίνουν πραγματικότητα, αυτές οι προσδοκίες και να πανηγυρίσουμε όλοι, μαζί με τους ΄΄ερυθροκίτρινους΄΄, την εκτόξευση της Αρτακιανής ομάδας, σε ψηλότερο επίπεδο!
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί, από την Διοίκηση, που έδωσε το παρόν με όλα τα μέλη της και τον πρόεδρο Γιάν. Βαγιάνη να τονίζει ότι: ΄΄…εμείς σαν διοίκηση είμαστε πάντα δίπλα σας και η μπάλα πλέον είναι στα πόδια σας΄΄!
Ο κόουτς Νίκος Κουρμπανάς, λιγόλογος όπως πάντα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στο τι ζητάει από τους παίκτες του και τόνισε ότι: ΄΄…το πρωτάθλημα δεν παίρνεται με τα λόγια ή επειδή το θέλουμε! Για να φτάσεις σε ένα τέτοιο στόχο χρειάζεται πολύ δουλειά, πειθαρχία και μεγάλη υπομονή! Έχουμε δύσκολο και επίπονο έργο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το κάτι πάρα πάνω, το κάτι πάρα πάνω που θέλει η Διοίκηση, οι φίλαθλοι αλλά και όλοι εμείς! Στο θέμα των μεταγραφών, αναμένουμε να προστεθούν στο δυναμικό της ομάδας 4-5 ακόμα παίκτες…΄΄

Αμέσως μετά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ και έπαιξαν διπλό…

Μαζί με τους ΄΄παλιούς΄΄ παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο και τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ντουμάνης, Σταματάκος, Ντελέκος, Σιαλμάς, Εσκουρέντο, Τσούπρος, Κωνσταντίνου). Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΝΑ θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στους ΄΄μικρούς΄΄.

Στα ΄΄συν΄΄ είναι το ότι την ομάδα παρέμειναν, εκτός των άλλων και παίκτες που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό, τον ΑΟΝΑ στο περασμένο πρωτάθλημα, όπως ο αρχηγός Κώστας Καραμπάς, αλλά και οι  Λεων. Μεγάλος, Ευθύμης Ζαχαρόπουλος!
Από τον ΑΟΝΑ αποχώρησαν
οι νεαροί γκολκίπερ Τζουβάρας και Ναβροζίδης, ο αμυντικός Κώστας Τσίγκας, καθώς και οι επιθετικοί Παν. Δ. Σκριβάνος και Βαγγέλης Πατερίτσας.