Με ισοπαλία 0-0 ξεκίνησαν το πρωτάθλημα Αρτεμησιακό και ΑΕ Χαλκίδας στο γήπεδο του Αρτεμησίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΕ.

Το παιχνίδια αποζημίωσε απόλυτα τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο παρότι δεν είχε σκορ, αλλά είχε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά πάθος, δύναμη ένταση , μέσα σε αθλητικά πλαίσια με τις δύο ομάδες διεκδικούν την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Αρτεμησιακός του Χρήστου Ανέστη ήταν πολύ μαχητικός και δυναμικός παρότι έπαιξε για παραπάνω από 60 λεπτά με παιχτή λιγότερο(αποβολή Χονδρού) στάθηκε υπέροχα στο γήπεδο και αν ήταν ποιο τυχερός και η ΑΕ Χαλκίδας δεν είχε κάτω από τα γκολπόστ τον πολύπειρο Χρήστο Μωραίτη ίσως έφευγε νικητής από το παιχνίδι.

Η ΑΕ Χαλκίδας είχε πάθος θέληση αλλά δε ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια έπεσε   και αυτή πάνω στο εξαιρετικό τερματοφύλακα Χρήστο Μουρίδη, είχε δοκάρι με τον Καραμπά και ευκαιρίες με Χασάνδρα, Θωμόπουλο, Πύθουλα, αλλά με την σειρά της ήταν τυχερή γιατί στην κοντρα επίθεση ο Αρτεμησιακός ήταν κίνδυνος θάνατος.

Πολύ καλη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη, άριστη η βοηθός Ε. Καράβά με λάθη ο βοηθός Ν. Ακριώτης.

Αρτεμησιακός(Χρ.Ανέστης): Μουρίδης, Βαλμάς (72′ Shetebari), Μεταξιώτης, Μιχαλόπουλος, Καπόλος, Ν. Στραφιώτης, Χονδρός, Χατζηαθανασίου, Μηνάς, Kuqi Redion (61′ Μπαλάνος).

ΑΕ Χαλκίδας(Μ.Βέττας): Μωραΐτης, Τσώκος (64′ Τριανταφύλλου), Ματσούκας (64′ Γαληγιάννης), Πύθουλας, Θωμόπουλος, Γουναρόπουλος, Στρατής, Κονόμι, Βλάχος (46′ Παυλάρας), Καραμπάς, Χασάνδρας (91′ Τσάλας).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ