Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τους δύο στο γήπεδο του Αρτεμησιακού η ΑΕ Χαλκίδας νίκησε τον γηπεδούχο Αρτεμησιακό 4-5 σε ένα παιχνίδι που και σπουδαίο θέαμα είχε μπροστά και από τις δύο εστίες αλλά και εξέλιξη στο σκορ ακατάλληλη για καρδιακούς.

Οι φιλοξενούμενοι του Μανώλη Βέττα παρατάχθηκαν με μόλις 12 παίχτες αποστολή και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προσπάθησαν να κλειδώσουν τον ματς γρήγορα αλλά λίγο η κούραση και ο εφησυχασμός , αλλά και ο τραυματισμός του πολύ καλού Γιώργου Ζαχαριά έκανα το ματς ρώσικη ρουλέτα στο β’ ημίχρονο.

Ο Αρτεμησιακός του Χρήστου Ανέστη που χρησιμοποιησε αρκετά νέα παιδιά σχεδιάζοντας από τώρα την επόμενη της ιστορικής ομάδας πάλεψε το παιχνίδι δεν το παράτησε σε κανένα σημείο και δικαιολογημένα αισθάνεται αδικημένος από το σκορ μιας και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρει μια σπουδαία νίκη γοήτρου.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γιάννης Λαλανίτης με δύο γκολ που σκοράρει κατά ριπάς στα τελευταία παιχνίδια έχοντας φτάσει τα 31γκολ στο πρωτάθλημα, ο εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι και σκόρερ Γιάννης Αρβανάκος, και επανακάμψας αγωνιστικά και εξαιρετική παρουσία και γκολ Θανάσης Μπλατσιώτης που πέτυχε και αυτός ενα γκολ.

Απο τον Αρτεμησιακο ξεχώρισε ο εκπληκτικός και δαιμόνιος  Δημητρης Χατζηαθανασίου(2 γκολ) και σπουδαίος Γιάννη Μεταξίωτης με ακόμα δύο τέρματα, θα πρέπει να σταθούμε στην αγωνιστικη παρουσία του αειθαλή Βασίλη Ανεστη που συνεχίζει να ξεχωρίζει με το πάθος του και τη άριστη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου..

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης με συνεργάτες τον Διονύση Παυλάτο και  την Έλενα Καραβά.

Αρτεμησιακός(Χρήστος Ανέστης): Ντέντε, Βαλμάς, Μεταξιώτης, Στραφτιώτης Γ., Καπόλος, Καραγκούνης(52’Στραφτιώτης Ν.), Μηνάς, Παπανδρέου, Χατζηαθανασίου(82’Βασιλικιώτης), Β. Ανέστης, KUQI(46′ SHTEMBARI).

ΑΕ Χαλκίδας(Μανώλης Βέττας):Ποζίδης, Ζαφείρης, Φισκατώρης Π., Πατρινός, Πύθουλας, Γουναρόπουλος, Αλαφάκης, Ζαχαριάς, Λαλανίτης, Αρβανάκος, Μπλατσιώτης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ