*Αρτεμήσιο: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, οι ΄΄Βιόλα΄΄ της Βόρειας Εύβοιας, αντέδρασαν και επέστρεψαν στις νίκες!
Απέναντί τους το Καλοχώρι/Παντείχι, που προερχόταν και αυτό από μια , οπωσδήποτε, βαριά ήττα, την πρώτη στο πρωτάθλημα και που αναζητούσε, ένα θετικό αποτέλεσμα…
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι γηπεδούχοι έδειξαν να είναι πιο αποφασισμένοι για το 3ποντο και δίκαια το κατέκτησαν, καθώς ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια!

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα!
Στο 13’ λοιπόν, ο κορυφαίος –και σ’ αυτό το παιχνίδι- του Αρτεμησιακού, Χατζηαθανασίου, μετά από θαυμάσια προσπάθεια, έβγαλε ασίστ στον Μουτουσίδη που εύκολα έκανε το 1-0!

Μέχρι την ολοκλήρωση του 45λέπτου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, καταγράφοντας δύο καλές χαμένες ευκαιρίες με τους Σμαρτζή (24’) και Αποστόλου (32’), χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι, καθώς ο πορτιέρε Παναγιωτόπουλος, ήταν κέρβερος και απομάκρυνε τον όποιο κίνδυνο…

Ο Δ. Χατζηαθανασίου, ήταν και πάλι δημιουργός & σκόρερ του Αρτεμησιακού…

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ΄΄υπερασπιστούν΄΄ το εύθραυστο 1-0, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους τους, που έκαναν κάποιες προσπάθειες, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση…
Χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν…
Ήταν το 90+2’ όταν ο Καρακάξης μετά από προσποιήσεις, άνοιξε πολύ ωραία μπαλιά στον Μουτουσίδη και αυτός την πέρασε στον Χατζηαθανασίου, που βγήκε μόνος απέναντι στον Μίχο, τον οποίο και νίκησε πλασάροντάς τουν υποδειγματικά και κάνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Μάριος Πόγκας (Κώστας Κωνστάντιος-Χρήστος Αλεξίου.)

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Αλεξίου (95′ Μηνάς), Μεταξιώτης, Πετής, Χ. Ανέστης (30′ λ.τ. Σταματάκης), Γκογκομήτρος, Ν. Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Ν. Καρακάξης, Μουτουσίδης.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κώστας Σταματίου): Μίχος, Χατζηαντωνάκης (88′ Γκιζάνης), Χασανλάρι, Κονόμι (46′ Ν. Ζιζόλλι), Βλάχος, Σαμαρτζής, Σιγανός (80′ Σιγανός), Αποστόλου (88′ Α. Σταματίου), Σαμπάνης (60′ Τρίκκας, 81′ Κ. Καραμπάς), Ζαχαριάδης, Μήτρου.