Η Κύμη επικράτησε του Αρτεμησιακού με 1-3 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο και σιγούρεψε την παραμονή της Β’ τοπική κατηγορία. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παππά κατάφερε ένα άθλο στο φετινό πρωτάθλημα μιας και κουβάλαγε και το -11 από την προηγούμενη χρονιά.

Οι Κουμιώτες επικράτησαν του αξιόμαχου Αρτεμησιακού χάρη στην αποτελεσματικότητα , την εμπειρία, και την ποιότητα ποδοσφαιριστών μιας και 2 τέρματα πέτυχε ο Δημήτρης Τσακλάνος με τον έμπειρο φορ να ανοίγει τον δρόμο για την νίκη, και τον Παναγιώτη Κουτσαυλή να την σιγουρεύει πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα.

Από την μεριά του ο Αρτεμησιακός αν και είχε τις ευκαιρίες δεν τις αξιοποίησε(μόνο μία ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Καρακάξη Νικ) με συνέπεια να ηττηθεί φυσιολογικά και πλέον να ελπίζει σε άνοδο της γειτόνου Ένωσης Ιστιαίας στη Γ’Εθνική για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αψεγάδιαστη η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου και των συνεργατών του .

Αρτεμησιακός(Λάμπρου Κων):Θεοδώρου,Γιάντζης(52’Σαντής Ιωαν.),Γίτσας(62′ Κόντζιας),Σαντής Κ., Μακαντάσης, Καρακάξης Νικ., Βασιλικιώτης(76’Καρακάξης Ιωαν.), Παπαδόπουλος, Μιχαήλ. Άξενος, Στραφτιώτης.

 

Κύμη(Παππάς Δημ):Τριανταφύλλου, Κουτσαυλής(87’Δαφνής), Γεωργίου,  Τσιλικόχρηστος, Τρίκκας, Πουρής, Τσακλάνος Δημ., Τσακλάνος Χρ.(75′ Ρετσας), Πόγκας, Αποστολίδης, Χρήστου(82′ Γέραλης).