Σε λιγότερο από 24ώρες γίνεται άλλη μία επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

O θεσμός του Κυπέλλου Ευβοίας δίνει την εκκίνηση με παιχνίδια από την μία άκρη του νομού μέχρι την άλλη, παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον που σίγουρα αναμένεται να συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο στα γήπεδα των ομάδων.

Όλοι εμείς που αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον υπηρετούμε σαν δημοσιογράφοι, παράγοντες, αγωνιζόμενοι, φίλαθλοι ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε.

Τις προηγούμενες εβδομάδες γίναμε δέκτες πολλών καταγγελιών για φιλικούς αγώνες που δεν τηρούσαν το πρωτόκολλο φθάνοντας σε σημεία αρκετοί αγώνες από αυτούς να παρουσιάσουν και κρούσματα.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να είμαστε υπεύθυνοι σε όλα, να τηρήσουμε το πρωτόκολλο κατά γράμμα όλοι οι εμπλεκόμενοι και να διευκολύνουμε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Οι φίλαθλοι εδώ έχουν ένα πολύ λεπτό σημείο αν θέλουν να πάνε στο γήπεδο, να είναι εμβολιασμένοι και να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους παράγοντες των ομάδων, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους που θα αναγκαστούν να καταγράψουν στα επιμέρους ρεπορτάζ των ομάδων.

Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ και να κρατήσουμε μία στάση ευθύνης ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΤΟΥ COVID-19, και να τηρήσουμε τα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.