Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε ο Α.Π.Κ.Ο επικρατώντας με 2-3 του Αστέρα Βατώντα με τους γηπεδούχους να βάζουν δύσκολα στο τέλος στη Δροσιά.

Οι γηπεδούχοι του Δ.Λύκου με πολλούς νεαρούς στην ενδεκάδα παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και με περίσσιο πάθος δείχνοντας πως με κάποιες προσθήκες θα είναι ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.

Από την άλλη η ομάδα του Ν.Κνέζεβιτς μετά το 0-3 έδειξε ιδιαίτερη χαλαρότητα με συνέπεια να δεχτεί δύο τέρματα και στα τελευταία λεπτά να καρδιοχτυπήσει.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα μεταφέροντας το παιχνίδι στα καρέ του Γαλάνη απειλώντας σε δύο περιπτώσεις με τους Βαρσαμά και Ελευθερίου.

Στο 17΄ ο Α.Π.Κ.Ο. κέρδισε πέναλτι όταν ο Αργυρός σέντραρε από δεξιά με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Γ.Μπίτζου και τον Βαρσαμά από τα έντεκα βήματα να ανοίγει το σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Χ.Ελευθερίου πίεσε τον Γ.Μπίτζο που έκανε το λάθος και τον επιθετικό του Α.Π.Κ.Ο να μην έχει πρόβλημα να πλασάρει για το 0-2.

Η πρόκριση φάνηκε να κλειδώνει για τους γηπεδούχους στο 68΄όταν ο Δεληγιάννης που μόλις είχε μπει ως αλλαγή έκανε τρία τα τέρματα του Α.Π.Κ.Ο.

Οι γηπεδούχοι μη έχοντας να χάσουν κάτι βγήκαν μπροστά και στο 75΄ μείωσαν σε 1-3 με πλασέ του Γ.Μπίτζου έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των νεαρών του Αστέρα με τον Κατσαρή στο 88΄ να  κάνει το 2-3 κάνοντας τα τελευταία λεπτά δραματικά.

Αστέρας Βατώντα: Γαλάνης Δάβρης (50΄Μάτιας) Σκούρος Μπίτζος Γ. Κατόλης Γ.Σείτης Κατόλης Δ.Μειμέτης Μπίτζος Σ. Μπασινάς (48΄Κατσαρής) Σαρρής (54΄Καράμπελας)

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς: Οικονομίδης Τζαφέρος Σεινταράσι Φρυγανάς Κνέζεβιτς Ζαχαριάς Αγγελάτος (66΄ Δεληγιάννης) Κλέον (70΄ Τζαφέρης) Ελευθερίου Χ. Βαρσαμάς Αργυρός