Ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι για την Β’ ΕΠΣΕ και τον Βόρειο Όμιλο ανάμεσα στο νεανικό Αστέρα Βατώντα και τα Αλάτσατα έληξε με το ισόπαλο 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων φρόντισαν να αποζημιώσουν τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο παρουσιάζοντας εξαιρετικό θέαμα με πάθος ένταση γκολ δοκάρια, αλλά χωρίς τελικό νικητή.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Λύκου παιχνίδι με παιχνίδι πατούν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Φούρλη είναι σίγουρα η ευχάριστη εκπληξη του φετινού πρωταθλήματος παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι την λήξη.

Στο 28′ φάουλ του Αργυρού για τα Αλάτσα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα Β.

Στο 44′ το σουτ του Σταυρου Μπίτζιου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τρίκκα.

Στο 50 ωραία σέντρα του Μπαζώτη εξαιρετική κεφαλιά του Στ. Μπίζιου και 1-0 για τον Αστέρα Βατώντα.

Στο 78′ ο Αργυρος με εύστοχο πέναλτι έκανε το 1-1 για τα Αλάτσατα .

Εξαιρετική η διαιτησία του Δημήτρη Καλαμάτα , παράπονα απο τους βοηθούς του Κυρήκο και Ρούμπή για τρεις περιπτώσεις ο σαιντ έχει ο Αστέρας Βατώντα.

Αστέρας Βατώντα(Δ.Λύκος): Γαλάνης, Ξύγκης, Μπαζώτης(60′ Σκούρος), Μπιτζιος Ιωα., Κατόλης Ιωαν., Μειμέτης, Κρητικός, Κατόλης Ανδ., Μπίτζιος Στ(92′ Τρίκκας), Μπασινάς(73’Κατσαρής), Λαλάκος(80′ Μπακάλης).

Αλάτσατα(Γ.Φούρλης): Τρίκκας, Τουζούν(64′ Μπιτζανάκης), Ντούκα, Κουτσαυλής, Καραγιάννης, Μπανάσιος(46′ Ελευθεριάδης), Μπούζος, Τσάλλας Ν., Αργυρός, Μιχαιλίδης Αν., Νερούτσος(46′ Μιχαιλίδης Κ.).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ