…στιγμές που θέλουν να ξαναζήσουν στον Αστέρα Βατώντα!

Η αγωνιστική περίοδος που έληξε, επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη για την ομάδα του Αστέρα Βατώντα, που μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην Α’ ΕΠΣΕ, επέστρεψε στην ″2η τη τάξη″ κατηγορία των τοπικών μας πρωταθλημάτων!
Καλό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα με Τάκη Ακριτίδη στο ″τιμόνι″, την 7η αγωνιστική, ″εξωαγωνιστικοί″ λόγοι, αποχώρηση Τάκη Ακριτίδη και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Λεζγής, αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία!
Το ξεκίνημα του β’ γύρου (16η αγων.) βρίσκει τον Αστέρα στην 10η θέση με 19 βαθμούς, ενώ την 20η αγωνιστική φτάνει στην 9η θέση με 25 βαθμούς!
Διάφορα προβλήματα και κύρια ατυχίες, ″φρενάρουν″ την ομάδα και από την 27η μέχρι και την 30η, ο Αστέρας μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, καθηλώνεται στους 34 βαθμούς και τελικά, είναι διπλά άτυχος καθώς ″…πληρώνει την νύφη″, από την κατρακύλα στην τοπική κατηγορία του ΑΟ Χαλκίς!

Οι άνθρωποι όμως του Αστέρα, στην διάρκεια του καλοκαιριού, ανασκουμπώνονται και συνεχίζουν, βάζοντας νέους στόχους.

Πρώτος και κύριος στόχος, να παραμείνει στο πόστο του τεχνικού της ομάδας ο έμπειρος και κύρια γνώστης της κατάστασης Γιάννης Λεζγής, είναι κάτι που το πετυχαίνουν!
Ο πεισματάρης και ″δουλευταράς″ Γιάννης Λεζγής, έχοντας τιμήσει για χρόνια τα χρώματα της ομάδας του Βατώντα, δεν εγκαταλείπει τους ″μαυρο-πράσινους″!
Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με την διοίκηση, έχουν βάλει κάτω τα πράγματα και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό, της νέας εποχής για τον Αστέρα!
Βασικός στόχος το ″στήσιμο″ μιάς νέας ανταγωνιστικής και μαχητικής ομάδας, που, χωρίς βιασύνες και υπερβολές, αλλά και στο κατάλληλο χρονικό σημείο θα διεκδικήσει και πάλι την επάνοδό της, στην μεγάλη κατηγορία!