Μεγάλο βήμα για την άνοδο τους στην Β΄ Εθνική (για πρώτη φορά στην ιστορία τους) έκαναν οι Απολλωνίδες, με την εκτός έδρας νίκη τους επί του Αστέρα Χαϊδαρίου. Η ομάδα της Ερέτριας έφτασε στο «τρίποντο» χάρις σε τέρμα της Κατερίνας Τσαραντάνη, στο 90΄. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι Απολλωνίδες βρίσκονται στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς μπροστά απ΄ τον δεύτερο Παμπαιανικό, τον οποίο υποδέχονται στην Ερέτρια, στην επόμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Εύβοιας έχει την ευκαιρία, σε περίπτωση νίκης, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της και την άνοδο. Θεωρητικά, ακόμη και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα της Ερέτριας αγωνίζεται εντός έδρας και στην τελευταία αγωνιστική, οπότε και θα υποδεχτεί τον -αδιάφορο- Λεοντικό, του οποίου αν επικρατήσει (σε συνδυασμό με ισοπαλία απέναντι σε Παμπαιανικό), επίσης, κατάκτα τον τίτλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αστέρας Χαϊδαρίου-Απολλωνίδες Ερέτριας 0-1, Νηρηίδες Φθίας-Λεοντικός Κηφισιάς 3-0, Παμπαιανικός-Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ 3-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Απολλωνίδες Ερέτριας 18, Παμπαιανικός 15, Νηρηίδες Φθιώτιδας 14, Λεοντικός Κηφισιάς 11, Αστέρας Χαϊδαρίου 11, Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ 0.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η/1.4-4.30 μ.μ.): Λεοντικός Κηφισιάς-Αστέρας Χαϊδαρίου, Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ-Νηρηίδες Φθίας, Απολλωνίδες Ερέτριας-Παμπαιανικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η/22.4-4.30 μ.μ.): Απολλωνίδες Ερέτριας-Λεοντικός Κηφισιάς, Αστέρας Χαϊδαρίου-Ζωγράφου/Ιλισίων/Γουδή ΑΕ, Νηρηίδες Φθίας-Παμπαιανικός.