Αστ.Βατώντα-Αυλωνάρι 0-1 : Έκανε “σεφτέ” στις νίκες το 2018

0
402

Επιστροφή στις νίκες για το Αυλωνάρι και πρώτη νίκη μέσα στο 2018 για τους “κιτρινόμαυρους” του Γιάννη Μπασούκου επικρατώντας με 0-1 απέναντι στο τοπικό Αστέρα Βατώντα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τόμας Οντιαμπό στο 10′  παρότι ο σκόρερ νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον Γιάννη Σταθαρά έγραψε το 1-0 για το Αυλωνάρι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν τον αγώνα αλλά επιθετικά ήταν “λιγοι”και φυσιολογικά δέχθηκαν την ήττα με το εκπληκτικό διπλό στην Νέα Λάμψακο με 2-4.

Το Αυλωνάρι ξόρκισε το κακό ποδαρικό που είχε το 2018 και πλέων είναι έτοιμο για μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα που θα το κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΕ.

Πολύ καλός ο διαιτητής Γιάννης Κυρήκος με συνεργάτες τους Γιάννη Κελεπούρη και τον Αλέξη Καρβελά

Αστέρας Βατώντα(Στ.Σταθαράς): Σταθαράς, Χασανλάρι, Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα (60′ Ρούσσος), Γούναρης (65′ Μαμτζαδέριας), Κούκα, Κηρύκος (56′ Μαρμαρινός), Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Κορκόβελος (46′ Σκούρος).

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος):Τζαβάρας, Ιωαννίδης (60’Κουκης Ν.), Μπρεγκανακου (15′ Δαφνής), Καραλης, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς (88′ Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Καρλής (82′ Καραπας), Οντιάμπο.