Ένα ημίχρονο στάθηκε ανταγωνιστική η ομάδα του Αστέρα Βατώντα απέναντι στον φιλόδοξο Ευβοικό Γουβών και υποτάχθηκε με το ευρύ 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας στο παλμαρέ τους και δύο δοκάρια φάνηκαν περισσότερο ”ομάδα” μέσα στο γήπεδο και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Αρτεμησιακό.
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο οι βορειοευβοιώτες έφτασαν στην επιτυχία όταν από
γύρισμα από δεξιά του Σελίμη ο Δήμoυ με πλασέ νίκησε τον Γαλάνη. Στο 74′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ΄όταν βρέθηκε απέναντι από τον γκολκήπερ και με νέο πλασέ έκανε το 0-2.
Στην φάση του γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς προηγήθηκε μονομαχία του σκόρερ με τον Γ.Κατόλη υποστηρίζοντας πως ο Δήμου έκανε φάουλ στον αμυντικό του Αστέρα.
Για να κλείσει το σκορ ο Ν.Γοργομάτης στο 78′ μετά από λάθος των αμυντικών πιάνοντας σουτ από το ύψος της περιοχής νικώντας τον Γαλάνη.
Συμπερασματικά μια δίκαιη νίκη για τις Γούβες που έδειξαν πως μαζί με τον Αρτεμησιακό θα διεκδικήσουν τα πρωτεία στον όμιλο τους στην β’ κατηγορία.
Αντίθετα οι του Αστέρα Βατώντα στάθηκαν αρκετά καλά για ένα ημίχρονο όμως ο νεανικός ενθουσιασμός στο τέλος νικήθηκε από την εμπειρία .Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Τουλόύμη συνεπικουρούμενη από τις κυρίες Κούκουρα και Παπαθανασίου.
Αστέρας Βατώντα: Γαλάνης,Κατόλης Α,Ματίας,Μπίτζος Γ,Κατόλης Γ (79’Ξύγκης),Μειμέτης, Σείτης (60’Κρητικός) Κατσαρής (75’Μπαζώτης),Μπίτζος Σ,Μπασινάς Κ (70’Σαρρής),Λαλάκος.
Ευβοικός Γουβών: Δαμάσκος,Φλέβος,Γαβριήλ (17’λ.τ Μπαλαγιάννης),Παπανδρέου Τριανταφύλλου,Σελίμης Δ, Γιάγκος,Στεργίου,Δήμου (83’Σπανός),Γοργομάτης Α (21’λ.τ.Κυριάκος) (55′ Γοργομάτης Ν.),Βασιλείου.
Επιμέλεια:Γιάννης Νερούτσος