ΑΣ.Ειρήνη Χαλκίδας: Επιτυχίες σε σύνθετο ατομικο και 3η θέση στο στεφάνι

0
835

Μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει ο Σύλλογός Α.Σ.ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μετά το τέλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Β´ κατηγορίας (Νεανίδων)!

Στο Σύνθετο ομαδικό, έχοντας την μοναδική εκπροσώπηση συλλόγων από την Εύβοια, κατέκτησαν την 5η θέση ανάμεσα σε 15 συλλόγους με τις αθλήτριες Τζεβελεκου Βιβη, Κατσωνη Νίκη, Λουκά Ζωή & Μπιλάλη Βασιλική.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Α.Σ.ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Μπιλάλη Βασιλική,στην πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία Νεανίδων, εξασφάλισε μια θέση στην προνομιούχο οχτάδα του τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο στεφάνι και τελικά κατέκτησε την Τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο !

Παράλληλα η αθλήτρια  κατάφερε να εξασφαλίσει άλλη μία θέση στις πρώτες 10 καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στην μπάλα, κι έτσι σε δύο εβδομάδες θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί εκ νέου στον αγώνα πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα γίνει στην Ισπανία τον Ιούνιο!

Η αθλήτρια Τζεβελεκου Βιβη έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε την 16 η θέση στο Σύνθετο Ατομικό και έμεινε στην 12 η θέση στις κορύνες για πολύ μικρή διαφορά στις οχτώ καλύτερες.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Λουκά Ζωή που παρόλο τα λάθη του αγώνα κατάφερε να να είναι στην 13 η θέση στην κορδέλα.

Εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να κάνει και η αθλήτρια Κατσωνη Νίκη.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Α.Σ.ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, και καλή επιτυχία στην Μπιλάλη Βασιλική που συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις !