Η ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τις πυρκαγιές είναι ο Ατρόμητος Βασιλικών δυστυχώς 6 μήνες μετά τις φονικές πυρκαγιές και το κατεστραμμένο γήπεδο των Βασιλικών παραμένει στην ίδια κατάσταση .

Εγκατάλειψη και λόγια μεγάλα , μελέτες που έχουν κολλήσει και μία ομάδα που κρατιέται από το μεράκι και την αγάπη των παραγόντων , των ποδοσφαιριστών και των κατοίκων του χωριού.

Η ΕΠΣ Ευβοίας έμπρακτα έχει σταθεί δίπλα στην ιστορική ομάδα με κάθε μορφή βοήθεια υλική, ηθική, και οικονομική ήρθε η ώρα και η κεντρική εξουσία να πράξει το ίδιο

Η ομάδα αναγκάζονταν τα πηγαίνει στις Γούβες για προπονήσεις λόγω covid έχουν ανασταλεί και αυτές , επιτέλους ο δήμος ας επισπεύσει τις διαδικασίες για το γήπεδο και να σταματήσει τα «παχιά και μεγάλα λόγια».

Η Ανακοίνωση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους όσους σε δύσκολους καιρούς στηρίζουν με το υστέρημά τους την ύπαρξη του σωματείου μας (κάλαντα, ημερολόγια, δωρεές)!
Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι όλο αυτό τον καιρό προσπαθούμε να πιέσουμε για την άμεση αποκατάσταση του! Ο δήμαρχος και οι τοπικοί σύμβουλοι μας έχουν ενημερώσει ότι η μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί θα σταλεί για έγκριση από τους αρμόδιους φορείς! Περιμένουμε η διαδικασία να κινηθεί τάχιστα καθώς κάθε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία για την ύπαρξη της ομάδας μας! Θεωρούμε ότι το ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε από το δήμο μας μεγάλο κονδύλι για τη βελτίωση του γηπέδου της Ιστιαίας ενώ το δικό μας γήπεδο είναι ολοσχερώς καμένο έχει να κάνει με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν! Εδώ και καιρό οι προπονήσεις της ομάδας μας έχουν ανασταλεί καθώς το κοντινότερο γήπεδο είναι στις Γούβες και σε συνθήκες covid είναι δύσκολο να μεταφέρουμε με ασφάλεια τους παίχτες μας!
Ανεβάσαμε τις πρόσφατες φωτογραφίες που βλέπετε από το γήπεδο για να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που καλούμαστε να διαχειριστούμε….