Διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ με αφορμή  το χθεσινό παιχνίδι, αισθανόμαστε ικανοποίηση που η πολύπαθη τα τελευταία 2 χρόνια ομάδα μας καταφέρνει να ανταποκριθεί κάνοντας προπονήσεις και παίζοντας τους εντός έδρας αγώνες της σε ένα γήπεδο που η πρωτοπόρος και αήττητη μέχρι χθες Τριάδα δεν μπόρεσε να αντέξει ούτε 90 λεπτά!
Αν από έναν αγώνα αποκόμισε 3 παίχτες με διαστρέμματα φανταστείτε πόσους παίχτες έχουμε στερηθεί εμείς σε ένα πρωτάθλημα που θα πρέπει να γίνεται με ίσους όρους!
Δεν θα σχολιάσουμε τη διαιτησία του κυρίου Σιαπλαούρα γιατί απλά θεωρούμε αστείο ότι κάποιος Ευβοιώτης μπορεί να θεωρεί ότι ευνοήθηκε ο Ατρόμητος σε παιχνίδι με την Τριάδα σκόπιμα!
Ήταν απλά ο εύκολος στόχος για μια διοίκηση που είχε συνηθίσει φέτος να βάζει 5-6 γκολ και χθες απρόσμενα ηττήθηκε για πρώτη φορά!
Αναφορικά με τα σχόλια για τη φιλοξενία μας σε ένα παιχνίδι που δεν προέκυψε τίποτα μεταξύ παραγόντων και φιλάθλων δεν θα απαντήσουμε δηλητηριάζοντας μια σχέση που τα τελευταία χρόνια ήταν άψογη!
Είναι πολλοί οι παίχτες της Τριάδας που βρίσκουν σε αντίθεση με την ανακοίνωση τα Βασιλικά  φιλόξενα και περνούν το Καλοκαίρι εδώ τις διακοπές τους!
Μπορεί σε θέματα υποδομών, γνωριμιών και δυνατοτήτων λόγω απόστασης από τα κέντρα αποφάσεων να είμαστε πράγματι 50 χρόνια πίσω αλλά το ήθος, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν αγοράζονται και από αυτά έχουμε μπόλικα…
Να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες της Τριάδας και καλά αποτελέσματα στους αγώνες τους στο γήπεδο.
Είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα!