Σημαντική νίκη παραμονής πέτυχε η Αυλίδα απέναντι στην ΄΄καταδικασμένη΄΄ Αιδηψό που ήρθε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και επέβαλαν το παιχνίδι απ΄ τα πρώτα λεπτά της συνάντησης κάτι που είχε διάρκεια σ΄ όλο το ενενηντάλεπτο, με εξαίρεση κάποια πεντάλεπτα που οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν ν΄ ανεβάσουν τον ρυθμό τους.

Οι βορειοευβοιώτες είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και στάθηκαν σχετικά καλά στο πρώτο μέρος, έχοντας ταυτόχρονα και τύχη με το μέρος τους. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ρόγκα είχαν τρεις κλασσίκες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να μπορέσουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό συνέβη τελικά στο 52΄ με τον Μαναρίτσα ν΄ αποδεικνύει πόσο πολύτιμη μεταγραφή ήταν για την Αυλίδα, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ. Ο ίδιος παίχτης με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 82΄, σφράγισε το ΄΄τρίποντο΄΄ για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 2-0.

Ο Μυλωνάς έσωσε αρκετές φορές στο β΄ μέρος την εστία του, κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

 Για ακόμη μια φορά είχε πολύ καλή διαιτησία ο Γιώργος Σέγκος

Αυλίδα (Ρόγκας): Ντελέκος, Τζαφέρος, Κουτσαυλής, Καρλατήρας, Μπαλόζι, Χιούσκα, Γιαλός (82΄ Μπούρικας, Κάκιος, Ελευθερίου (75΄ Στέργκου), Βαρσαμάς, Μαναρίτσας.

Αιδηψός(Πατσούρας): Μυλωνάς, Αυγέρης, Φώτου Χ.Γ.(68΄Δημητρίου) , Φραντζής, Αναγνώστου Μ., Έριον, Αντριάνο, Καπλανάι, Ψύλλος (58΄ Βασιλείου), Αθανασίου, Αναγνώστου Ν. (55΄ Φώτου Χ.Ευσ.).