ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ανταπόκριση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

″Χτυπώντας″ στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους και επικίνδυνους, Αλμπ. Κοντρατζίου και Τσούτση, η Αμάρυνθος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας!
Αντίθετα οι νεανική ομάδα του Αυλωναρίου, με φανερά τα ″σημάδια″ της απειρίας, των νεαρών παικτών της, παρ’ ότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί των ″κιτρίνων″, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια!
Ήταν οπωσδήποτε ενδιαφέρον το παιχνίδι στο ″Νίκος Κούκης″ καθώς οι δύο αντίπαλοι προέρχονταν από άσχημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα! Έτσι ήταν φανερή η προσπάθεια να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα!
Πιο τυχεροί, τελικά, ″στα σημεία″ οι φιλοξενούμενοι, έφυγαν με ένα σπουδαίοι 3ποντο, από το Αυλωνάρι!
Αντίθετα οι γηπεδούχοι τα έχουν με την τύχη τους αλλά και με τα ″κερνά″ απόδοσης που τους στοιχίζουν, έχοντας μάλιστα μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα…

*φάσεις & γκολ:

 • 5′ κόρνερ για το Αυλωνάρι, ο Τσούτσης ″κλέβει″ την μπάλα φεύγει στην αντεπίθεση, τρεις αντίπαλοί του τον παρακολουθούν, χωρίς όμως να τον ανακόπτουν, μπαίνει στην περιοχή και ανενόχλητος κάνει το 0-1!
 • 7′ Μπράχα και Ν. Παναγιώτου, συνδυάζονται πολύ ωραία βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση, όμως αδυνατούν να πλασάρουν τον Τόρα!
 • 15′ καλοχτυπημένο φάουλ του Μπράχα από δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Καράπα μπλοκάρει σωτήρια ο Τόρα…
 • 36′ ο Νάτσης μπαίνει από αριστερά, έξω από την μεγάλη περιοχή, πιάνει επικίνδυνο σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ από την απέναντι πλευρά…
 • 37′ σε πολύ καλά οργανωμένη επίθεση του Αυλωναρίου, ο Μπρεγκανάκου, μπαίνει στην περιοχή, ανοίγει παράλληλη σέντρα στον επερχόμενο, Ν. Παναγιώτου, ο οποίος σουτάρει για να χτυπήσει η μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι…!
 • 43′ σουτ του Πετράκη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σουτ του Αλμπ. Κοντραζίου, στη συνέχεια διώχνει αποτελεσματικά ο Κιούσης…!
 • 51′ πολύ ωραία εκτελεσμένο φάουλ του Μπράχα, ο Καράπας στην περιοχή πηδάει, πιάνει δυνατή κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
 • 54′ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Αλμπ. Κοντρατζίου από αριστερά επιχειρεί σουτ-″λόμπα″ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0!
 • 58′ σουτ του Αλμπ. Κοντρατζίου εξουδετερώνει πολύ ωραία ο Κιούσης…
 • 62′ κεραυνός του Μακρυνικόλα λίγο έξω από την περιοχή, ″τραντάζει″ το  δεξιό κάθετο δοκάρι του Τόρα!
 • 70′ δυνατό σουτ του Μαστροκώστα και ο Τόρα διώχνει εντυπωσιακά και σωτήρια…
 • 90+2′ και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν επιθετικά, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Αλμπ. Κοντρατζίου, βγάζει σέντρα και ο ανενόχλητος Τσούτσης κάνει το 0-3! 

Ο διαιτητής Γιώργος Τουλούμης, δεν έκανε κάποιο λάθος που να επηρεάσει το αποτέλεσμα, όμως απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο, αφήνοντας ατιμώρητο το πολύ σκληρό παιχνίδι (και γεμάτο από εσκεμμένες καθυστερήσεις) των φιλοξενούμενων, πολύ καλοί οι βοηθοί Χάρης Αντωνίου & Άγγελος Παππάς.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιωργος Τζόκας): Κιούσης, Ξυράφης (67′ Γ. Κούκης), Μπρεγκανάκου (89′ Γλυκός), Καρατζάς, Παππάς, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (80′ Παπανίκος), Γιωρ. Μαστροκώστας, Μπράχα, Μακρυνικόλας, Ν. Παναγιώτου (67′ Μάλλιος).

*ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιωργος Κρόκος): Τόρα, Αλ. Σεφερλής, Νάτσης, Τριανταφύλλου, Πετράκης (90+4′ Μεταξάς), Σ. Μυρτέζα, Τσούτσης, Ζανιός, Κοντραζίου, Λ. Μυρτέζα (90+5′ Γεροντίτης), Γ. Σεφερλής (68′ Κηρύκος).