Ο Γιώργος Μαστροκώστας, με την φανέλα του ΑΟ Ν. Αρτάκης, που την τίμησε όσο λίγοι για μιά 5ετία!

Δεν πρόφτασε να ″στεγνώσει″ το μελάνι, που γράψαμε για την αποχώρηση του Γιώργου Μαστροκώστα από τον ΑΟ Ν. Αρτάκης και ο 25χρονος αμυντικός βρήκε την νέα του ″ποδοσφαιρική στέγη″!
Οι προτάσεις που είχε ο Γ. Μαστροκκώστας, ήταν αρκετές, όμως αποφάσισε τελικά να επιστρέψει πολύ κοντά στα πάτρια εδάφη, στην περιοχή του Δύστου και συγκεκριμένα στο γειτονικό Αυλωνάρι, με τα χρώματα του οποίου πλέον θα αγωνίζεται…

Αναμφισβήτητα ο κόουτς-Βαγγέλης Ντόβολης, ″τρίβει τα χέρια του″, με την σπουδαία αυτή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του… Μάλιστα ο Γ. Μαστροκώστας εντάσσεται αμέσως στους ετοιμοπόλεμους παίκτες των ″κιτρινόμαυρων″, αφού έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία του ΑΟ Ν. Αρτάκης και έχει παίξει στα φιλικά προετοιμασίας!

Ο Γιώργος Μαστροκώστας, με καταγωγή από τον Δύστο και την ομώνυμη  ″ποδοσφαιρομάνα″ ομάδα, έπαιξε στις Μικτές ομάδες της Εύβοιας και στην Region, σε ηλικία 19 χρωνών τον απέκτησε ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, που για μια 5ετία ήταν βασικό στέλεχος (στην περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν είχε πολλές συμμετοχές λόγω στρατιωτικού).