*Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στο ″Νίκος Κούκης″ όπου ο ΑΟ Αυλωναρίου, υποδέχθηκε τον ουραγό Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου!

Η ομάδα του Γιάννη Μπασούκου, μετά από τις τελευταίες σημαντικές της επιτυχίες, ήθελε ακόμα μια νίκη που θα της έδινε την ώθηση προς τα πάνω και φυσικά βαθμολογική ανάσα, εν όψη της δύσκολης συνέχειας!

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου, έχοντας πάρει ψυχολογικές ανάσες από τον πρώτο του πόντο στο πρωτάθλημα, πήγε στο Αυλωνάρι, να παλέψει για το θαύμα, είχε όμως την ατυχία να πέσει σ’ έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά!
Μια ήττα που κρατάει πολύ χαμηλά, στην βαθμολογία, τους φιλοξενούμενους που βλέπουν τις όποιες ελπίδες τους να εξανεμίζονται!

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και επέβαλαν τους ρυθμούς τους, ακόμα και όταν έμειναν με 10 παίκτες οι ″κιτρινόμαυροι″ δεν μείωσαν τις προσπάθειές τους, ούτε και άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον ″Άγιο″ που απλά προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ με σποραδικές αντεπιθέσεις!

*τα γκολ και σημαντικές φάσεις:

 • 13′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Μαστροκώστας εκτελεί θαυμάσια φάουλ, ο Μαραγκός στην προσπάθειά του να διώξει το κάνει με το χέρι, πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο Βασ. Καρατζάς και ανοίγει το σκορ, 1-0!
 • 15′ ο Γ. Κοκκάλας μπαίνει από δεξιά και βγαίνει μόνος με τον Τσιμπό, σουτάρει αλλά ο κήπερ του ″Αγίου″ σώζει εντυπωσιακά…
 • 20′ καλό σουτ του Αποστόλου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα…
 • 26′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, φάουλ του Γ. Μαστροκώστα από δεξιά και ο Πέππας, μέσα απόπ την περιοχή με κφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και 2-0!
 • 39′ ΓΚΟΟΟΛ! 3-0, εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Ηλιόπουλου, στον Τσαλιαγκό, που με εντυπωσιακή λόμπα πάνω από τον Τσιμπό στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για το 3-0!
 • 40′ με κόκκινη κάρτα ο Γ. Κοκκάλας παίρνει τον δρόμο για τ’ αποδυτήρια!
 • 47′ καλοχτυπημένο φάουλ του Γ. Μαστροκώστα και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
 • 48′ φάουλ από τον Αποστόλου, για να διώξει ο Κιούσης, αποτελεσματικά…
 • 54′ ατομική προσπάθεια από τον Τσαλιαγκό, από καλή θέση σουτ η μπάλα λίγο άουτ…
 • 56′ πολύ ωραία ο Καρλής βρίσκει τον Μπράχα που μπαίνει από δεξιά σουτάρει δυνατά, στην εξωτερική μεριά των δικτύων…
 • 62′ ΓΚΟΟΟΛ! 4-0, ξαφνικό δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, από τον Ηλιόπουλο και η μπάλα στην στην αριστερή γωνία του Τσιμπού και στα δίκτυα, 4-0!
 • 76′ με ατομική ενέργεια ο Ντουλελάρι, φτάνει στην περιοχή σουτάρτει δυνατά για διώξει σε κόρνερ ο Κιούσης…

Άριστο το διαιτητικό τρίο των Χρήστου Σιαπλαούρα-Κώστα κωνστάντιου-Γιάννη Μητρολιού.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας (87′ Μπάρντι), Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ.. Κοκκάλας, Πέππας (34′ λ.τ. Καράπας), Ηλιόπουλος, Γ. Κοκκάλας, Τσαλιαγκός (80′ Φωτιάς), Μπράχα, Καρλής (65′ Ντραγκότι).

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγ. Νικολάου (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Π. Μαραγκός (46′ Χρ. Κολιοπουλος, 75′ Κοτρώτσιος), Κ. Κολιόπουλος, Ντουλαβέρης, Ντούνας, Νόνας, Μακρής (46′ Ντουλελλάρι), Αποστόλου, Τζάνος, Κρεμασμένος (65′ Τόγκος), Περήφανος.

*το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ