*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δημήτρης Φραγκούλης

Το 2ο, και αυτή την φορά σαφώς πιο δυνατό τέστ προετοιμασίας έδωσε η ομάδα, του ΑΟ Αυλωναρίου, με αντίπαλο τον Λήλαντα Βασιλικού!

Η νεανική ομάδα που ″χτίζει″ φέτος ο Γιώργος Τζόκας και σ’ αυτό το παιχνίδι, ξεδίπλωσε πολλά από τα πολύ καλά της στοιχεία! Πρόκειται για μια ομάδα που ″σφύζει″ από νεολαία με πολύ ταλέντο και όρεξη για μπάλα! Αναμφισβήτητα φέτος θα δούμε ένα διαφορετικό Αυλωνάρι, που θα έχει σαν ″πυλώνες″ τους πολύπειρους Βασίλη Καρατζά και Γιώργο Μαστροκώστα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να προστεθεί ακόμα ένας έμπειρος παίκτης από ομάδα της περιοχής!

Το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα, δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ με τον Γ. Μαστροκώστα στο 43′!
Κλασικές ευκαιρίες στο 13′, 54′ 68′ & 82′ με τον Μπράχα, ενώ στο 68′ η ευκαιρία καταγράφεται σαν διπλή, καθώς ο Μπρεγκανάκου τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Τσαβαρή που είχε προηγούμενα κάνει εκπληκτική απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Μπράχα.

Ο Λήλας -με μόλις 3 επιλογές από τον πάγκο- προσπάθησε με αντεπιθέσεις και απείλησε σε 2 περιπτώσεις τους γηπεδούχους, στο 65′ όταν ο Καρατζάς έδιωξε πάνω στην γραμμή σουτ του Κροκόδειλου και στο 71′ όταν ο Νίκ. Κούκης ″απογειώθηκε″ και έδιωξε σουτ του Βάθη.

Διαιτητής ο Σάκης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Άκη Νέγρη και Γιάννη Κελεπούρη.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Κιούσης, Γ. Κούκης, Ξυράφης, Βασ. Καρατζάς, Παππάς, Καράπας, Γ. Μαστροκώστας, Μπάρδης, Ντραγκότι, Μπράχα, Γλυκός, στο β’ έπαιξαν και οι Νικ. Κούκης, Μπρεγκανάκου, Πόγκας, Κώστς Βογιατζής, Γκιούλι, Ι. Μακρυνικόλας, και ένας υπό δοκιμή.

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Τσαβαρής, Ντίτα, Μπούλιος, Αλεξίου, Καραλής, Παπίλας, Βάθης, Κροκόδειλος, Μπενέτος, Τζινάϊ, Παύλου, έπαιξαν και οι Γεωργίου, Μανικιώτης και Πρίνος.