Αυλωνάρι-Μακρυκάπα 0-0: …τα μοιράστηκαν όλα και χωρίς γκολ!

0
588

*ΑΥΛΩΝΑΡΙ: ανταπόκριση
Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο ″Νίκος Κούκης″, αντιμέτωπες βρέθηκαν δύο ομάδες που έκαναν εντυπωσιακή χρονιά στο περασμένο πρωτάθλημα, ο ΑΟ Αυλωναρίου και η Μακρυκάπα!

Με εμφανή τα ″σημάδια″ κόπωσης από την προετοιμασία οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο, ενώ οι δύο τεχνικοί Βαγγέλης Ντόβολης και Νίκος Κιαπέκος, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, φυσικά… Αυτά καθώς από το Σαββατοκύριακο (01-02 Σεπτ.) αρχίζουν οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο Εύβοιας, όμως η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ, που συμμετέχουν οι δύο ομάδες, έχει οριστεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου!

Ο αγώνας ήταν ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, από ένα 45λεπτο η κάθε μία… Παρά τις προσπάθειες των παικτών, γκολ δεν είχαμε παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, απλά να σημειώσουμε ένα δοκάρι για τους ″Λύκους″ της Μακρυκάπας στο β’ μέρος με τον Μπασινά…

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κασομούλης (Ποδαράς-Νέγρης).

***ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μωραΐτης, Παπάς, Δήμου, Κόκκος, Κοκκάλας, Ντόβολης, Φωτιάς, Τσάγκος, Έντι, Κούρτης, Γ. Καρλής, έπαιξαν και οι: Περιβολάρης, Καράπας, Λαθουράς, Γ. Κούκης, Μανδράκας, Β. Γιαννακός και οι τερματοφύλακες Μπρούνο και Ν. Κούκης

***ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Σμπρίνης, Χασάνδρας, Αν. Καρκαλής, Αθ. Γκίκας, Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Σεχάϊ, Στ. Στούμπος, Σίδερης, Βουρδάνος. έπαιξαν και οι: Π. Στούμπος, Ντουμάνης, Βαξεβάνης, Πουρνής, Αλ. Καρκαλής, Λαφαζάνης και Λιβανός.