Αυλωνάρι: …ξεκίνημα με στόχο για κάτι καλύτερο! (φωτό

Την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη (8-Αυγ.), η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου!

                             ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Στο τεχνικό team της ομάδας, πλέον ο κόουτς Βαγγέλης Ντόβολης, ο γυμναστής Μπάμπης Γεωργίου και ένας παλιός γνώριμος στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Γιώργος Πετράκης! 

Παρόντες στο γήπεδο οι περισσότεροι διοικητικοί σύμβουλοι της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Περικλή Κούκη και τον Γ.Γ. Δημήτρη Φραγκούλη, ενώ το παρόν έδωσαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Αυλωναρίου!

23 ήταν σε σύνολο οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν, μεταξύ αυτών τα νέα σημαντικά αποκτήματα της ομάδας (Βασ. Καρατζάς, Γιάν. Τσάγκος, Βαγγ. Κοκκάλας), το σύνολο σχεδόν των παικτών που ανήκουν στην ομάδα, ενώ από την Άρτεμη Αγ. Γεωργίου, επέστρεψε ο Βασίλης Γιαννακός… Μεταξύ των 23 και 2-3 νεαροί ταλαντούχοι, που θα δοκιμαστούν και θ’ αποκτηθούν, εάν υπάρξει εισήγηση από τον κόουτς-Ντόβολη. Το ίδιο ισχύει και για το υψηλόσωμο, έγχρωμο φορ -Έντυ, μάθαμε το μικρό του όνομα- και τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις, μάλιστα σε χρόνο ″d-t″ του κόλλησαν και το παρατσούκλι ″Λουκάκου″…

Προηγήθηκε ο αγιασμός για την νέα χρονιά, από τον εφημέριο του Αυλωναρίου, πατέρα-Γεώργιο…

Λιγόλογος όπως πάντα ο πρόεδρος Περικλής Κούκης, καλωσόρισε τους καινούργιους, χαιρέτισε και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα. Επίσης ανακοίνωσε και την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Ερμίρ Τόρα.

Ο κόουτς-Βαγγέλης Ντόβολης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να υπερασπιστεί τα ″κεκτημένα″ και να πάει ακόμα πιο ψηλά. Ζήτησε από όλους συνέπεια πειθαρχία και πολύ δουλειά… Επίσης ο κόουτς-Ντόβολης, απένεμε τα εύσημα και έδωσε συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία για την σπουδαία πορεία και την 4η θέση, στο περασμένο πρωτάθλημα.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο Βαγγέλης Ντόβολης, μέχρι την Δευτέρα (12-Αυγ.), αναμένεται να ολοκληρωθούν, εκτός απροόπτου, οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας με την προσθήκη 2-3 ακόμα παικτών.

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: