Αυλωνάρι: …ο Γιάννης Τσάγκος στα ΄΄κιτρινόμαυρα΄΄, αλλά και πολύ δυνατά φιλικά!

Γιάννης Τσάγκος

***Προχωρώντας με σταθερά βήματα, στην υλοποίηση των φετινών μεταγραφικών του στόχων, το Αυλωνάρι, ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου μεσοεπιθετικού, Γιάννη Τσάγκου!

Ο 34χρονος Γιάννης Τσάγκος, ποδοσφαιριστής, με τεράστιες εμπειρίες από τοπικές αλλά και Εθνικές κατηγορίες, έκανε σπουδαία καριέρα με τα χρώματα του Ταμυναϊκού (πρωταθλητής το 2016-17), της Κύμης, του Λήλα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έπαιξε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, βοηθώντας τα μέγιστα της ομάδας της Αττικής, να τερματίσει στην 7η θέση της Α’ ΕΠΣ Αν. Αττικής.

Στο Αυλωνάρι θα συναντήσει τον Βαγγέλη Ντόβολη, προπονητή, αλλά και παλιούς του συμπαίκτες, από τον Ταμυναϊκό, όπως ο Βασίλης Καρατζάς,. ο Βασίλης Τσαλιαγκός, ο Δημήτρης Ιωαννίδης και ο Μπάμπης Κωνστάντιος!

Μπάμπης Γεωργίου
Βαγγέλης Ντόβολης

***Την ερχόμενη Τετάρτη (8-Αυγ.-), στις 18.00 και στο γήπεδο ″Νίκος Κούκης″ του Αυλωναρίου, ξεκινάει η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, του ΑΟ Αυλωναρίου. Μέχρι την ημέρα εκείνη αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι μεταγραφικές κινήσεις, των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ και έτσι να είναι πλήρες το ρόστερ της ομάδας, που θα έχουν στη διάθεσή τους, ο κόουτς Βαγγέλης Ντόβολης και ο γυμναστής Μπάμπης Γεωργίου. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, εν όψη της νέας χρονιάς, που στόχος της ομάδας του Αυλωναρίου, είναι να κρατήσει τα ″κεκτημένα″ και να πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι, έχουν κλειστεί πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα:

  1. 19-Αυγ.: ΑΟ Χαλκίς-Αυλωνάρι
  2. 26-Αυγ.: Αυλωνάρι-Ηρακλής Ψ.
  3. 29-Αυγ.: Αυλωνάρι-Μακρυκάπα
  4. 01-Σεπτ.: Τουρνουά  ″Νίκος Κούκης″ με την συμμετοχή, του πρωταθλητή Εύβοιας Απόλλωνα Ερέτριας, της ομάδας του ΑΟ Ν. Αρτάκης και φυσικά του ΑΟ Αυλωναρίου.
  5. 08-Σεπτ.: Ηρακλής Ψ.-Αυλωνάρι
  6. Έχουν κλειστεί φιλικά παιχνίδια με την Ολυμπιάδα Οινοφύτων, την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ και με την πρωταθλήτρια ομάδα της Βοιωτίας τον ΑΟ Υπάτου, απλά απομένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες αυτών των παιχνιδιών.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΥΚΗΣ

***Με προσωπικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, του προέδρου Περικλή Κούκη, αλλά και μιας ομάδας εθελοντών-φίλων του ΑΟ Αυλωναρίου, προχωράνε, οι διάφορες εργασίες, στο γήπεδο ″Νίκος Κούκης″ και σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις και την λειτουργικότητά τους. Π¨ερα από αυτά αναμένεται η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής, για το θέμα της συντήρησης (με ειδικό μηχάνημα) του τάπητα του γηπέδου του Αυλωναρίου…