″Απώλειες″ για το Αυλωνάρι και για την τελευταία αγωνιστική, που οι ″κιτρινόμαυροι″ θα υποδεχτούν τον Ελλήσποντο, με στόχο να τερματίσουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, που ανέβηκαν την αγωνιστική που πέρασε…

Δημήτρης Διαμαντάρας
Αντρ. Μπρεγκανάκου

Οι ″απώλειες″ είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντάρας και ο αμυντικός Αντριάνο Μπρεγκανάκου, παρουσιάστηκαν για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία…

Όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου, Γιάννης Τσάγκος, χειρουργήθηκε και είναι πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης.

Γιάννης Τσάγκος

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, είχε τραυματιστεί την 27η αγωνιστική, στο παιχνίδι, στο ″Νικ. Κούκης″, κόντρα στην Αιδηψό! Ο Τσάγκος προερχόταν από τραυματισμό είχε αποθεραπευτεί και μπήκε αλλαγή στο 90′, για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση… Με την πρώτη του όμως επαφή με την μπάλα, η τύχη όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς τραυματίστηκε και έπαθε ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα! Η χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματισμού ήταν, αναπόφευκτη, έγινε και ήταν απόλυτα πετυχημένη!

Οι φίλαθλοι, το ΔΣ, το προπονητικό team και οι συμπαίκτες των ″3″, στον ΑΟ Αυλωναρίου, εύχονται, καλή θητεία στους Διαμαντάρα και Μπρεγκανάκου, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον Γιάννη Τσάγκο.