ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δημήτρης Φραγκούλης

Μετά από ένα μέτριο και χωρίς μεγάλες φάσεις παιχνίδι, στο α’ 45λεπτο, στο β’ μέρος ο αγώνας απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά στο διάστημα 70′-90′ έγιναν όλα!

Οι γηπεδούχοι μετά την σημαντική νίκη στην Τριάδα, που τους ανέβασε βαθμολογικά ήθελαν να προσθέσουν ακόμα ένα 3ποντο, στην προσπάθειά τους για να σώσουν γρήγορα την ″παρτίδα″! Πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον έμπειρο Βαγγ. Ρουμπή και τον νεαρό ταλαντούχο, Στ. Θανάση, όμως ″έχασαν″ τον Παναγ. Ηλιόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικός και είχε ″δέσει″ με την ομάδα… Ο Ηλιόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να συνεχίσει και πήρε μεταγραφή για ομάδα της Αθήνας! Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας οι γηπεδούχοι είναι ικανοποιημένοι, έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας!

Οι φιλοξενούμενοι της Σκεπαστής, μετά από μια ″κοιλιά″ που έκαναν επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις, ανέβηκαν και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας και αυτό ήταν που ήθελαν να ″υπερασπιστούν″, το πέτυχαν μέχρι ένα σημείο, όμως η ισοφάριση στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό των καθυστερήσεων, τους μετρίασε την επιτυχία, καθώς απέκτησαν συγκάτοικο, τον Ελλήσποντο!

*οι πιο αξιόλογες φάσεις:

 • 2′ από καλή θέση ο Παναγιώτου πλασάρει άουτ…
 • 4′ από σέντρα του Παππά, ο Τσαλιαγκός μέσα στην περιοχή παίρνει την μπάλα όμως δεν είναι εύστοχος, γιατί σουτάτρει λιγο πάνω από τιο οριζόντιο δοκάρι…
 • 35′ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους ″κίτρινους″ , όταν ο Ντραγκότι μπήκε από δεξιά στην περιοχή και από πολύ καλή θέση σουτάρει για ν’ αποκρούσει εκπληκτικά και σωτήρια ο Σωτηρόπουλος…
 • 36′ στην αντεπίθεση ο Ζουζουλής, μπήκε από δεξιά και σούταρε, όμως ο Κιούσης σε ετοιμότητα μπλοκάρει.
 • 53′ από αριστερά του Μαστροκώστα, ο Γ. Κοκκάλας, πιάνει εξ επαφής δυνατή κεφαλιά, για να μπλοκάρει σωτήρια, ο Σωτηρόπουλος!
 • 59′ ο Ντραγκότι εκτελεί πολύ ωραία φάουλ από δεξιά φάουλ, στο πίσω δοκάρι ο Μπράχα πιάνει κεφαλιά, πάνω στην γραμμή διώχνουν όπως-όπως οι αμυντικοί, νέο σουτ από τον Μαστροκώστα , η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο και την κερδίζει ο Α. Καψάλας που φεύγει στην αντεπίθεση και πιάνει σουτ πάνω στην κίνηση, για να φύγει η μπάλα άουτ, χωρίς ν’ ανησυχήσει τον Κιούση…
 • 64′ δυνατό συρτό σουτ του Ρουμπή, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι…
 •  66′ ο Κιούσης βγαίνει από την περιοχή του και με το κεφάλι διώχνει μπροστά από τον Ζουζουλη που έμεπαινε επικίνδυνα.
 • 71′ από πάσα του Τηλιόπουλου ο Ζουζουλή από πλάγια  θέση σουτάρει πάνω από τον Κιούση για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
 • 73′ ο νεαρός Παναγιώτου κάνει μπάσιμο από αριστερά βρίσκεται σε θέση βολής και με υποδειγματικό σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Κιούση, κάνοντας το 0-1!
 • 80′ μόνοι τους Τσαλιαγκός και Θανάσης δεν μπορούν να νικήσουν τον Σωτηρόπουλο, οι αμυντικοί διώχνουν όπως-όπως, η μπάλα φτάνει στον Μπράχα, που σουτάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
 • 88′ σέντρα του Ρουμπή, δυνατό σουτ του Θανάση, η μπάλα λίγο άουτ…
 • 89′ αντεπίθεση και ο Ζουζουλής σουτάρει μόνος με το τέρμα και στέλνει την μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Κιούση…
 • 90+2′ ο Μαστροκώστας εκτελεί φάουλ από αριστερά στην καρδιά της περιοχής της Σκεπαστής, εκεί ο έμπειρος Τσαλιαγκός, πηδάει ψηλά και με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από τον Σωτηρόπουλο και στα δίκτυα, ισοφαρίζοντας, σε 1-1 για τους ″κίτρινους″!

Πολύ καλό το διαιτητικό ″τρίο″ των Βασίλη Βελέτζα και των συνεργατών του Γιώργου Βλάχου και Αλέξη Καρβελά.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Γ. Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καράπας (62′ Ρουμπής), Γ. Κοκκάλας (69′ Θανάσης), Ντραγκότι, Τσαλιαγκός, Μπράχα, Μανδράκας.

*ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ (Στάθης Κατσικόγιαννης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Ανδρέου, Α. Καψάλας (69′ Γεωργίου), Ν. Καψάλας, Κωνσταντός, Παναγιώτου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης, Τηλιόπουλος, Ζουζουλής.