Ο Αντώνης Αυλωνίτης μίλησε στην ιστοσελίδα «Mikriliga» για τους λόγους του τέλους της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χαλκίς και έκανε και μία μικρή αναφορά στο μέλλον του στους πάγκους.

Για το τέλος της συνεργασίας με τη Χαλκίδα: «Αρχικά να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές αυτά τα 2 χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια αυτός ο ιστορικός σύλλογος έζησε μεγάλες στιγμές και γύρισε στις επιτυχίες. Τώρα για τους λόγους της αποχώρησής μου, οι ποδοσφαιριστές μου διεκδικούσαν κάποια δεδουλευμένα. Εγώ δεν μπορούσα παρά να τους στηρίξω. Η διοίκηση θεώρησε πως έκανα λάθος. Όταν, όμως, τους οφείλονται χρήματα από τον Νοέμβριο, εγώ τι να κάνω; Να μην τους σταθώ; Πώς εγώ σαν προπονητής μπορώ να βγάλω το 100% από τους ποδοσφαιριστές μου, όταν είναι τόσο απογοητευμένοι;»

Για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής: «Την Κυριακή συνέβη κάτι πρωτόγνωρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Χαλκίδας, δεν υπήρχαν αλλαγές. Ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή. Τι να λέμε μετά;

Αυτούς τους 18 μήνες είχαμε μόνο δύο ήττες. Εγώ φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Πάλεψα όσο μπορούσα μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου για να είμαστε αντάξιοι της βαριάς φανέλας αυτής της ομάδας.»

Γαι το δικό του μέλλον: «Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις όλα είναι πιθανά. Αν υπάρξει κάτι πολύ σοβαρό και φερέγγυο από ομάδα με στόχους τότε είμαι ανοιχτός. Εδώ είμαι και θα τα δούμε αυτά.»