*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ-ΦΩΤΟ: Δημήτρης Φραγκούλης

Για το Κύπελλο Εύβοιας, αναμετρήθηκαν, δύο παλιοί γνώριμοι και γείτονες! Στο γήπεδο του Δύστου, η τοπική ομώνυμη ομάδα, υποδέχθηκε τον ΑΟ Αυλωναρίου!
Τις δύο ομάδες, τις χωρίζει μια κατηγορία και όπως είναι φυσικό υπάρχει εμφανής διαφορά μεταξύ τους!
Το παιχνίδι ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες στο α’ μέρος, όταν οι γηπεδούχοι με έξυπνη τακτική, ξεπέρναγαν την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων και επιχειρούσαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις!
Σε μια τέτοια αντεπίθεση, κέρδισαν φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα, στο 22′ και με φοβερό σουτ-λόμπα ο Μαστροκώστας, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του εμβρόντητου Κότσαρη, ανοίγοντας έτσι το σκορ, 1-0!
Οι ″κιτρινόμαυροι″, αντέδρασαν πίεσαν και στο 31′ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Πέππα, ο Μπράχα με καρφωτή κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1!
Καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος για τον Δύστο στο 23′ με τον Β. Κιούση και στο 38′ με τον Πιλάτη, ενώ για το Αυλωνάρι, ευκαιρίες πολύ καλές είχαν στο 8′ & 44′ ο Μανδράκας, 31′ & 42′ ο Γ. Κοκκάλας, 40′ ο Μπράχα…
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 49′ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μαστροκώστας ανέτρεψε τον Γ. Κοκκάλα, το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Βασ. Καρατζάς και έκανε το 1-2!
Συνέχισαν επιθετικά οι φιλοξενούμενοι και βρήκαν πάλι το γκολ στο 81′ όταν ο Πέππας, από αριστερά εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 1-3!
Το σκορ έκλεισε ο Καράπας στο 87′ όταν από πάσα του Παππά, σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-4!
Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ο Παγώνης στο 76′, ενώ για τους φιλοξενούμενους στο 72′ με τον Μπράχα, 78′ με τον Καράπα και στο 90′ με τον Καρλή!

Ένα άνετο διαιτητικά απόγευμα για τον ″ιπτάμενο″ Σάκη Παπακυριάκο και τους συνεργάτες του Προκόπη Τσιφλάκο και Παναγιώτη Σέρρα!

*ΔΥΣΤΟΣ (Παναγιώτης Ηλίας): Ν. Σίμωσης, Τριανταφύλλου, Μπόκαρης, Τσάλας, Μαστροκώστας, Ι. Πηλιχός (79′ Νικολάου), Ράπτης (83′ Μάλλιος), Πιλάτης, Ι. Σίμωσης, Κιούσης, Παγώνης.

*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης (85′ Ν. Κούκης), Γ. Κούκης (68′ Καράπας), Μακρυνικόλας, Βασ, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Φωτιάς, Γ. Κοκκάλας, Πέππας, Μπράχα, Μακρής (75′ Παππάς), Μανδράκας (82′ Καρλής).