Οι ΄΄διεργασίες΄΄ για ενίσχυση του έμψυχου υλικού των ομάδων, όλων των κατηγοριών, συνεχίζεται, με φειδώ φυσικά καθώς τα οικονομικά ΄΄δεδομένα και περιθώρια΄΄ των ΄΄αρμόδιων΄΄ παραγόντων, είναι σίγουρα περιορισμένα, αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν ΄΄σκορπάνε΄΄ πλέον χρήμα… Μπορεί οι προπονητές να θέλουν το κάτι καλύτερο, όμως…

Στα μέσα λοιπόν του Ιανουαρίου και οδεύοντας προς το τελευταίο 10ήμερο του πρώτου μήνα του χρόνου, τελειώνει ο α’ γύρος της Α’ ΕΠΣΕ, ενώ έχει ολοκληρωθεί και ξεκίνησε ο β’ γύρος στην Β’ ΕΠΣΕ!

Ας δούμε όμως ΄΄…με μια ματιά΄΄ τι μπορούμε να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, 20 & 21 Ιανουαρίου του 2018!

***Α’ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ -15η αγωνιστική:

  1. ΛΗΛΑΣ Β.-ΑΕΚ Χαλκίδας: …παίζοντας στην έδρα του και έχοντας στόχζο την διεκδίκηση της κορυφής, ο Λήλας δεν έχει περιθώρια απωλειών και είναι το απόλυτο φαβορί, απέναντι στην ΑΕΚ Χαλκ., που δίνει ΄΄…των υπέρ πάντων΄΄ αγώνα για να μπορέσει ν’ ανακάμψει και να διεκδικήσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
  2. ΑΣΤΕΡΑΣ Βατώντα-ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας: …στην δυνατή έδρα του Αστέρα στον Βατώντα καλείται να υπερασπίσει την πρωτιά της η ομάδα του Απόλλωνα της Ερέτριας! Χωρίς αμφιβολία το έργο των πρωτοπόρων είναι δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα, που είναι πολύ καλή στην έδρα της, αλλά και ζητά να επανέλθει στις επιτυχίες…
  3. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΚΑΤΕΛΛΑ: …έχουν τον πρώτο λόγο χωρίς αμφιβολία οι ΄΄Λύκοι΄΄, όμως δεν δείχνουν την ζωντάνια και την δυναμικότητα, την προ των εορτών! Απέναντί τους η ομάδα της Καστέλλας, νεανική και ικανή για κάθε ζημιά! Για μια ακόμα φορά ο κόουτς-Κιαπέκος θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα, την οποία ανέδειξε για πολλά χρόνια, αλλά αναδείχθηκε και ο ίδιος! Μια ακόμα ΄΄περίεργη΄΄ αναμέτρηση στα Μεσσάπια!
  4. ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: …σημαντικό παιχνίδι στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, όπου δύο ομάδες που είχαν πολύ καλή πορεία, μέχρι πριν λίγο καιρό, θα αναμετρηθούν, προερχόμενες, από απανωτές ήττες! Από δύο συνεχόμενες ήττες, στην νέα χρονιά, έρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ από τρείς συνεχόμενες ήττες (οι δύο μάλιστα εντός με τους πρωτοπόρους), οι φιλοξενούμενοι! Και οι δύο θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη στο 2018, αλλά και να επανακάμψουν στις επιτυχίες! Αμφίρροπο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν το αβαντάζ της έδρας!
  5. ΟΛΥΜΠΟΣ Γ.-ΣΚΕΠΑΣΤΗ: …έχουν το αβαντάζ της έδρας οι γηπεδούχοι, έχουν το ζητούμενο που είναι η επιστροφή στις νίκες, όμως οι φιλοξενούμενοι, είναι πολύ πιο δυνατοί εκτός έδρας, όπου έχουν πάρει και σπουδαία αποτελέσματα, καθώς παίζουν με ΄΄άγνοια του κινδύνου΄΄! Χωρίς αμφιβολία μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους πολύτιμους πόντους…
  6. ΤΡΙΑΔΑ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: …μια δύσκολη χρονιά για την Τριάδα, μετά την εντυπωσιακή περσινή της πορεία, και η ανάγκη βαθμών για την ομάδα των Μεσσαπίων, είναι άμεση, για να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, όσο γίνεται πιο μακριά! Από τη άλλη πλευρά ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, με Βαγγέλη Ζέρβα στον πάγκο, έχει βρει τον δρόμο του και κυριολεκτικά καλπάζει, εντός και εκτός έδρας… Και εδώ αναμένεται μια δυνατή αναμέτρηση και ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα!
  7. ΚΟΣΚΙΝΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ: …μετά το –ανεπιτυχές- πέρασμα για κάποιες αγωνιστικές, από το γήπεδο των Κριεζών, οι νεοφώτιστοι επέστρεψαν στην έδρα τους και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, έχοντας άμεση ανάγκη βαθμών… Από την αντίπερα όχθη οι Βορειοευβοιώτες της Αιδηψού, βρίσκονται σε πολύ καλό momentum και έχουν ανέβει βαθμολογικά και σίγουρα αγωνίζονται με άλλο ΄΄αέρα΄΄!
  8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: …δύο ΄΄προπολεμικές΄΄ ομάδες, με τεράστια ιστορία, περνάνε δύσκολες περιόδους! Οι ΄΄ερυθρόλευκοι΄΄, επανάκαμψαν στην Α’ ΕΠΣΕ και με ταλαντούχα και ταυτόχρονα νεανική ομάδα, παλεύει για την παραμονή, χάνοντας πόντους στις λεπτομέρειες! Οι φιλοξενούμενοι των Ψαχνών, σς μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά (κατάκτηση του Super-cup, της Εύβοιας), αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια καθώς οι ατυχίες ήταν απανωτές και απίστευτες, κυρίως στο θέμα των τραυματισμών… Παιχνίδι ανοιχτό λοιπόν στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν οπωσδήποτε πόντους…

***…η Α’ ΕΠΣΕ με μιά γρήγορη και κατατοπιστική ματιά:

***Β’ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

*1ος όμιλος:

Η πρωτοπόρος ομάδα των Ωρεών, πάει στο γήπεδο των Βασιλικών, ν’ αντιμετωπίσει την ομάδα των Ελληνκών, έχοντας το προβάδισμα στις προβλέψεις, ενώ η 2η της βαθμολογίας Δόξα Προκ. θα δοκιμαστεί, στην Ιστιαία κόντρα στην πολύ δυνατή Ακαδ. Ισταιαίας… Σκληροτράχηλη στην έδρα της η ΟΠΑ Αιδηψού, υποδέχεται τον Ακράτητο Κεχριών, που θέλει να μείνει σε τροχιά κορυφής, ενώ Ταξιάρχης την ίδια ώρα κοντράρεται στην έδρα του με την απρόβλεπτη Κήρινθο… Πολύ δυνατή μονομαχία αναμένεται στο γήπεδο του Πηλίου, όπου ο τοπικός Ερμής, αντιμετωπίζει τον πολύ καλό Ευβοϊκό Γουβών, σε παιχνίδι ανοιχτό για όλα… Με την πλάτη στον τοίχο το Βυζάντιο Ν. Πύργου, υποδέχεται τον δύσκολο και επικίνδυνο Ατρόμητο Βασιλικών! Θέλει ν’ ανέβει και άλλο βαθμολογικά η ομάδα του Μαντουδίου, που με καλή ψυχολογία, υποδέχεται τον Αρτεμησιακό!

*2ος όμιλος:

Έχει βρει και πάλι τα ΄΄καλά της πατήματα΄΄ η πρωτοπόρος Δροσιά και αναμένεται να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα της Παραλίας! Λογικά θα έχει εύκολο έργο η Προποντίδα, στο Πάρκο του Λαού, κόντρα στο προβληματικό Αφράτι, που έχει χάσει την δυναμική που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς! Στην έδρα του το Καλοχώρι/Παντείχι, θέλει να παραμείνει στους διεκδικητές και είναι το απόλυτο φαβορί με αντίπαλο την ΑΕ Χαλκίδας… Θέλει να ξεφύγει από τις περιπέτειες η ομάδα του Ευρίπου, όμως έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πολύ καλό φέτος Κεραυνό Χαλκ., ενώ ο Άγιος Αθανάσιος, πάει στο Βαθύ, για ν’ αντιμετωπίσει τον ενισχυμένο και σε αγωνιστική άνοδο, Απόλλωνα Χαλκ.! Άλλη μια ομάδα που θέλει επειγόντως βαθμούς είναι και το Αθλόπολις, που όμως έχει δύσκολη αποστολή στην ομάδα των Λουκισίων, στο ΄΄Τσαλίκη-Παπίλα΄΄! Έχει τον πρώτο λόγο ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου, στην έδρα του όμως, ο ενισχυμένος μεταγραφικά, ΑΟ Κανήθου, καίγεται για βαθμούς και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος…

*3ος όμιλος:

Ο όμιλος των αρκετών μνηστήρων! Οδηγεί την κούρσα η ομάδα των Ζαράκων, όμως αυτή την αγωνιστική δίνει σπουδαίο ντέρμπι στην έδρα της με μια από τις ομάδες που διεκδικούν την κορυφή, την Αμάρυνθο, ένα ντέρμπι που παίζει ρόλο η έδρα, όμως… Ο 2ος της βαθμολογίας Μιαούλης Φ., μετά το ΄΄Σκωτσέζικο ντουζ΄΄ της περασμένης εβδομάδας (ζεστάθηκε από το σημαντικό 2πλό στις Κονίστρες, ήρθε η ψυχρολουσία της Τετάρτης με το ΄΄Χ΄΄ που παραχώρησε στην Σκύρο), εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νηλέα Νεοχωρίου… Δεν παρατάει την προσπάθεια η Κάρυστος (έχει και αγώνα λιγότερο) και θα επιχειρήσει στο γήπεδό της να επανέλθει στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Άρη Αγ. Ιωάννη! Έχοντας να δώσει και ένα εξ αναβολής παιχνίδι στην έδρα της η Σκύρος, θέλει την νίκη κόντρα στο Μαρμάρι, για να μείνει σε τροχιά κορυφής!  Ρεπό ο Άγιος Λουκάς, μετά το εντυπωσιακό 2πλό με το Μαρμάρι, ενώ πολύ καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Βρύση, όπου οι Κονίστρες υποδέχονται τον Ερμήλιο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο… Ξεκούραστο και πολύτιμο 3ποντο για τον Δύστο (Τραχήλι εκτός πρωταθλήματος).

Γ' ΕΠΣΕ ετικέτα