Α’ ΕΠΣΕ: Ομάδες στην κόψη ….. του ξυραφιού

0
343

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών, τα έξοδα και τα λάθη που σίγουρα έχουν γίνει έχουν οδηγήσει αρκετές ομάδες και τους παράγοντες αυτών σε μαρασμό με αποτέλεσμα ακόμα και η συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα να είναι επισφαλής.

Ας δούμε μέσα από το ρεπορτάζ του “Δυνατά & Αθλητικά” μερικές από τις ομάδες που είναι στην κόψη του ξυραφιού και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, λίγες ή πολλές.

ΑΠΟ Καστέλλας: Όλα δείχνουν ότι ήρθε το τέλος εποχής για έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες του Κυριάκου Καλυβίτη. Έκανε αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά και η αποχώρησή του, μετά αυτήν του Κιαπέκου, σίγουρα θα σημάνει μία νέα κατάσταση στην λειτουργία της ομάδας.

Την Κυριακή 24/6 υπάρχει κρίσιμο Δ.Σ. στο Κοινοτικό κατάστημα του χωριού όπου θα ξεκαθαριστούν τα πάντα, όσο αφορά το μέλλον της. Παράλληλα, οι όποιες οφειλές υπάρχουν της απερχόμενης διοίκησης αναμένεται να εξοφληθούν σύντομα.

Όλυμπος Γυμνου: Δύσκολη η κατάσταση και στον Όλυμπο μετά τις αποχωρίσεις των Θωμόπουλου, Ρωμανού και του προπονητή Γιώργου Κρόκου αλλά κυρίως έπειτα την παραίτηση της ομολογουμένως πετυχημένης διοίκησης του Βαγγέλη Ρουμελιώτη.

Έχουν γίνει διάφορες ζυμώσεις για νέο Δ.Σ αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στα θετικά ότι η ομάδα έχει γηγενή κορμό παιχτών από το Γυμνό. Η νέα διοίκηση της ομάδας, αμέσως μετά την εκλογή της, καλείται να βρει άμεσα λύση στο πόστο του προπονητή καθώς και τους ποδοσφαιριστές του νέου ρόστερ. Στα αρνητικά, οι αποχωρήσει λόγω σπουδών αλλά στο Γυμνό έχουν πάντα λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε είναι η συγκεκριμένη ομάδα είναι χαρακτηριστική περίπτωση …ποδοσφαιρομάνας.

Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου: Μετά από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις, ο σύλλογος αναζητά την νέα του διοίκηση. Η παραίτηση του Δ.Σ φέρνει τον Ελλήσποντο στην κόψη του ξυραφιού και η επόμενη Γ.Σ. της 1ης Ιουλίου έχει προαναγγελθεί ως η τελευταία. Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πριν δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κυρίως όσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόθεση για το αντίθετο. Όσο περνά ο χρόνος τόσο στενεύουν τα περιθώρια.

Παντριαδικός: Δεν κουνιέται …φύλλο στην Τριάδα, όπου ο Παντριαδικός είναι ακόμα μία ομάδα στην λίστα όσως αναζητούν νέα διοίκηση. Προυπόθεση για να συνεχίσει το περσινό σχήμα είναι να βρεθούν νέοι “συμπαίκτες” από το χωριό, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή κίνηση. Παράλληλα, το “Μήλον της Έριδος” της φετινής μεταγραφικής περιόδου ακούει στο όνομα Παναγιώτης Καραντάκης, αφού αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και αυτό αποτελεί …καυτή πατάτα για όποιον αποφασίσει να βρεθεί στην διοίκηση.

Αστέρας Βατώντα: Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση για την συμπαθή “Βαλένθια” του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει μία μάζωξη ανθρώπων που ήταν μέλη του Δ.Σ και ομολογουμένως στήριζαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Εκεί πιθανόν να παρθούν αποφάσεις για τον μέλλον της ομάδας. Φημολογείται ότι θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ και συνεργασία με ακαδημία της περιοχής.

Ωρεοί: Ζόρικα τα πράγματα και για τους νεοφώτιστους που ακόμα δεν έχουν κινηθεί ούτε διοικητικά ούτε μεταγραφικά. Καθοριστική θεωρείται η απολογιστική γενική συνέλευση όπου ενδεχομένως θα αποφασιστούν οι κατευθυντήριες γραμμές της νέας χρονιάς.