Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. με ανακοίνωσή της ενημερώνει για το Τουρνουά Μνήμης Ακαδημιών ″Ραφαήλ Σκεμπέ″:
Στα πλαίσια δράσεων της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. οι οποίες γίνονται κάθε χρόνο στην μνήμη του Ραφαήλ μας, στο γήπεδο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή), τα τμήματα της ομάδας μας Γαλανόλευκα Αστέρια, Κορασίδων-Νεανίδων και Παίδων αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Νέοι Παλατιανής.

Ο Α.Ο. Νέοι Παλατιανής ήταν το Σωματείο στο οποίο ο Ραφαήλ έκανε το πρώτο του αθλητικό δελτίο καλαθοσφαίρισης, οπότε το τουρνουά απέκτησε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα τόσο σημειολογικό όσο και συγκινησιακό.

Στο περιθώριο των αγώνων ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. Νίκος Μπέλος, προσέφερε στον πατέρα του Ραφαήλ, Κώστα το πρώτο δελτίο του Ραφαήλ που εκδόθηκε από την Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C., ενώ αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε και σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Νέοι Παλατιανής.
Από την πλευρά της η Διοίκηση του Α.Ο. Νέοι Παλατιανής, προσέφερε στον πατέρα του Ραφαήλ, Κώστα το πρώτο δελτίο του Ραφαήλ στην μπασκετική του καριέρα.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C., ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας και τους γονείς των αθλητών/τριών για την παρουσία τους στο γήπεδο, χειροκροτώντας τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ επίσης τον Α.Ο. Νέοι Παλατιανής, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον προπονητή τους Ζαχαρία Πλατάνα για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν και την παρουσία τους στο Τουρνουά, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., τους διαιτητές των αναμετρήσεων, τους κριτές των αναμετρήσεων που παραβρέθηκαν αφιλοκερδώς και όλους όσους βοήθησαν στην προαιρετική ενίσχυση του μικρού μας φίλου Γιάννη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Για τον Ραφαήλ μας, που μας λείπει αλλά δεν θα ξεχαστεί, με έναν μαγικό τρόπο δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί και είναι υποχρέωση όλων μας να μην ξεχαστεί.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

…και φυσικά η δουλειά σε βάθος συνεχίζεται μεθοδικά στην Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C.: