• ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ DIO ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΟΥΝ ΝΑΤΑΛΙΠαρασκευή 08 Σεπτεμβρίου (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
  • 3on3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Σάββατο 09 – Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. σας προσκαλεί και φέτος σε ένα Πολιτιστικό – Αθλητικό τριήμερο στο γηπεδάκι μπάσκετ της Έξω Παναγίτσας πίσω από την παιδική χαρά στο μέρος που ξεκίνησαν όλα.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά για να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε και να διαγωνιστούμε όλοι μαζί!

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΟΥ DIO ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΟΟΥΝ ΝΑΤΑΛΙ

Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. σας προσκαλεί σε μια μοναδική παράσταση του Μάγου Dio και της Κλόουν Natali για μικρούς και μεγάλους!
Δεν είναι μόνο τα μαγικά του που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας θεατές, ο Μάγος Dio είναι ένας βραβευμένος ψυχαγωγός, ένας κωμικός μάγος που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας, να θαυμάσετε τα μαγικά που θα κάνει με τα παιδιά άλλα θα ψυχαγωγήσει με έναν μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους.

Εκτός όμως από την ψυχαγωγική του παράσταση είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στο show του ο Μάγος Dio έχει σημαντικά “μηνύματα” για τα παιδιά, όπως το πόσο σημαντικό είναι να “πιστεύουμε στον εαυτό μας”, ότι τα πάντα γύρω μας έχουν δημιουργηθεί με “πίστη & φαντασία”, το ότι είναι σημαντικό “να κάνουμε πράξη ότι υποσχόμαστε”, το ότι δεν υπάρχουν μαγικά αντικείμενα αλλά “η πραγματική μαγεία είμαστε εμείς οι ίδιοι” και τέλος ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε “με σεβασμό και αγάπη σε κάθε πλάσμα πάνω στην γη”.
Μαζί μας και η Κλόουν Νάταλι με ομαδικά, μουσικοχορευτικά, διαδραστικά παιχνίδια και face painting για όλα τα παιδιά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Στο τέλος της παράστασης ένας τυχερός θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα κουτί με 100 μαγικά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 3on3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξω Παναγίτσα 3on3 junior basketball tournament στο μέρος που ξεκίνησαν όλα!

H Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. σε προσκαλεί να ζήσεις ένα διήμερο τουρνουά γεμάτο 3on3 Basketball και να παίξεις με την παρέα σου στο γηπεδάκι μπάσκετ στην Έξω Παναγίτσα.
Για όσους εσάς που διψάτε για μπάσκετ, το τουρνουά αυτό είναι μια ευκαιρία να παίξετε και να ευχαριστηθείτε μαζί με τους φίλους σας.
Δήλωσε τώρα 3 βασικούς και 1 αναπληρωματικό και ταξιδέψτε προς την κορυφή.

Το Έξω Παναγίτσα 3on3 junior basketball tournament έχει δωρεάν συμμέτοχη για τις ομάδες (αγοριών – κοριτσιών) σε όλες τις κατηγορίες και στον διαγωνισμό τρίποντων.

Θα διεξαχθεί Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει το ηλικιακό γκρουπ:  Γεννημένοι 2010-2014.

Οι εγγραφές για το Έξω Παναγίτσα 3on3 junior basketball tournament ξεκίνησαν και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην σελίδα μας στο facebook, στο Instagram η μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6972010264 για συμμετοχές και πληροφορίες.

Την Κυριακή 10/09 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο μπορούν να διαγωνιστούν όλοι όσοι επιθυμούν, ανεξαρτήτως ηλικίας.