Πολύ μεγάλη επιτυχία, για τα αγόρια την ΑΕΕΠ Χαλκίδα B.C., που στέφθηκαν πρωταθλητές Παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

Συγχαρητήρια στον προπονητή Παναγιώτη Μιχαήλ, για την πολύ καλή και με πολύ μεράκι δουλειά, που κάνει όλα αυτά τα χρόνια προπονητικά και παιδαγωγικά…
Συγχαρητήρια τον προπονητή της ΑΕΕΠ Γιάννη Τσαούση, που ήταν παρών σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας…
Συγχαρητήρια τον έφορο του Παιδικού τμήματος Κώστα Σιδέρη που βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή χρονιά, με προσωπικό χρόνο και κόστος, όλους τους γονείς που είναι δίπλα στην ομάδα, όλα αυτά τα χρονιά και στις χαρές και τις λύπες, αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΕΠ που έγιναν ο 6ος  παίκτης της ομάδας, σε όλους τους αγώνες της χρονιάς.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στον Α.Σ Απόλλωνα Λιβαδειάς για την κατάκτηση της 2ης θέσης, στην Α. Ε. Ν. Αρτάκης – Ακαδημία Basketaki για την κατάκτηση της 3ης θέσης και τον Γ. Σ. Ιτέας για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις στους θεατές που τους παρακολούθησαν, προωθώντας την ευγενή άμιλλα. Το ήθος και το επίπεδο όλων των ομάδων, τόσο αγωνιστικά όσο και στον πάγκο και στην εξέδρα, έδειξαν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθείτε σε όλες τις διοργανώσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων με μεγάλο νικητή τα παιδιά και το μπάσκετ.

* Η Διοίκηση της ομάδας της ΑΕΕΠ Χαλκίδα, αφιερώνει το κύπελλο στην μνήμη του Χαράλαμπου Δομέτιου, που δυστυχώς ‘’έφυγε’’ νωρίς και στην μνήμη του Ραφαήλ Σκεμπέ που λείπει από όλου, αλλά δεν θα ξεχαστεί!
Είναι υποχρέωση όλων μας να μην ξεχαστεί.

Ραφαήλ, …ο μεγάλος άτυχος και μεγάλος απών, αλλά ΠΑΡΩΝ!

 

*για το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ