Συνεχίζονται οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις στην Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. στα πλαίσια του προγραμματισμού για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ μπάσκετ εκεί που η ευβοιώτικη ομάδα έχει υψηλούς στόχους.

Το δελτίο τύπου της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.

Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Θεοδωράκο Ιάσωνα, ο οποίος για δεύτερη χρονιά θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος είναι 24 χρονών και έχει ύψος 1,88μ. Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ ήρθε στην ομάδα μας την περσινή σεζόν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους, ενώ από τα highlight της σεζόν του ήταν οι 24 πόντοι με 6 τρίποντα που σημείωσε κόντρα στον Λοκρό αλλά και οι 20 πόντοι με 6 τρίποντα απέναντι στον Έσπερο Λαμίας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΟ Ζωγράφου και γρήγορα με το ταλέντο του τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε στην Α2 με τον ΓΑΣ Αετό να επενδύει πάνω του. Την επόμενη χρονιά ήρθε η πρόκληση της Νέας Ιωνίας στη Γ’ εθνική για να ακολουθήσει το 2016 το Πόλις Καλλιθέας.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Ιάσωνα, συνεχίζουμε…