Συνεχίζει ακάθεκτη της επιβλητικές νίκες της η Α.Ε. Ιστιαίας. Σήμερα, για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας επικράτησε στην έδρα της με 5-0 του ουραγού της βαθμολογία Α.Ο. Αγίου. Έτσι η Ένωση έχει το απόλυτο, έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Δόξα Προκοπίου, την οποία και θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε στο 8’  με κεφαλιά ο Παπανδρέου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερμπεράι. Στο 22’  οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με παρόμοιο τρόπο. Ο Μπερμπεράι εκτέλεσε κόρνερ και αυτή τη φορά ο Δήμου με κεφαλιά έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Δήμου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με κοντινό πλασέ ανεβάζοντας έτσι το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 35’ ο Δήμου μπήκε από δεξιά στην περιοχή έβγαλε ωραία παράλληλη στο Μπερμπεράι, ο οποίος έβγαινε τετ – α – τετ και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση χωρίς να χάσει την καθολική υπεροχή της στο παιχνίδι και χωρίς να απειληθεί καθόλου απ’ τον Άγιο, όπως και στο πρώτο μέρος, κατέβασε στροφές και στο 58΄ πέτυχε και πέμπτος τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερμπεράι κι’ έτσι το 5-0 έμεινε τελικό σκορ του αγώνα.

Τέλος να σημειωθεί πως η Ένωση είχε αρκετές ακόμη καλές στιγμές τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, κυρίως με το Δήμου, όπου θα μπορούσε να έχει δώσει μεγαλύτερο εύρος στο σκορ.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): Μουρίδης, Καλιβάτσι (46΄ Σταθαράς), Ελμαζάι, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ. (69΄ Φώτου), Τριανταφύλλου Σ. (46΄ Τσώνος Ι.), Τσώνος Σ., Πουταχίδης, Δήμου, Μπερμπεράι (59΄Κουρομιχελάκης), Πετής

Α.Ο. Αγίου (Κολονιώτης): Μπουροδήμος, Κυπραίος, Πρέντι, Κερασιώτης, Καλάι, Καπλανάι, Αλμπάνης, Δημουλάκης Β., Δημητράνας (59΄ Μουρίδης), Δημουλάκης Κ., Μίτρικ (46΄ Λορίδας)

Διαιτητής: Σοφίου Β. Βοηθοί: Κοντογιαννίδης, Καραβά