Νικηφόρα έκλεισε το 2018 η Α.Ε. Ιστιαίας αφού επικράτησε εντός έδρας σήμερα με 1-0 του Αρτεμησιακού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με καλό ρυθμό αλλά με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν. Ο Δήμου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11΄ λεπτό, όταν έγινε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε σε αυτόν, ο οποίος μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε και την έστειλε στα δίχτυα. Ο Αρτεμησιακός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 25΄ όταν ο Γοργομάτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του απ’ την Τριανταφύλλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Ανέστης, όμως ο Μουρίδης μπλόκαρε και κράτησε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ουσιαστικά είχαν από μία ευκαιρία εκατέρωθεν. Στο 47΄ ο Αρτεμησιακός, με πλασέ του Καρακάξη μέσα απ’ την περιοχή όπου η μπάλα κατέληξε άουτ. Και στο 66΄ η Ιστιαία, όταν ο Δήμου σούταρε όμως ο Παναγιωτόπουλος κατάφερε να αποκρούσει. Έτσι το νικηφόρο για την Ένωση 1-0 έμεινε τελικό σκορ του αγώνα.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα, να σημειώσουμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου ενός τετάρτου. Ο λόγος, ο Αρτεμησιακός είχε ξεχάσει να φέρει μαζί του τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Ο Διαιτητής, έδειξε την προβλεπόμενη ανοχή του ενός τετάρτου όπου οι φιλοξενούμενοι τα έφεραν κι έτσι άρχισε το ματς.

Τέλος το “Δ&Α” εύχεται χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες μέσα και έξω απ’ τα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή του Αρτεμησιακού Βασίλη Ανέστη αλλά και στο διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Κασομούλη που σήμερα είχαν τα γενέθλιά τους.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): Μουρίδης, Τσώνος Ι., Φώτου, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ., Αρσενόπουλος (81΄ Γερογιώργης) (90΄+4΄ Κατσάρης), Τσώνος Σ. (64΄ Σταμούλος Φ.), Πετής, Δήμου, Δαρζέντας, Σταθαράς (53΄ Σταματόπουλος)

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης): Παναγιωτόπουλος, Κορτέσης (46΄ Σταματάκης), Σαντής Κ., Παπανδρέου, Ψύλλος, Φατσής, Καρακάξης, Γαβριήλ, Αγγελόπουλος, Γοργομάτης Α. (73΄ Στραφιώτης), Ανέστης Β.

Διαιτητής: Κασομούλης Γ. Βοηθοί: Δάλλας Κ., Σέρρας Π.