Ισόπαλο 0-0 έληξε σήμερα το βορειοευβοιώτικο ντέρμπι της Β’ κατηγορίας Εύβοιας ανάμεσα στην Α.Ε. Ιστιαίας και στον Ατρόμητο Βασιλικών. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για την Α.Ε. Ιστιαίας, φέτος, στην έδρα της, ενώ ο Ατρόμητος που βρίσκεται κι αυτός στα ψηλά βαθμολογικά πατώματα, μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμήσει το σημερινό πόντο που απέσπασε μέσα στην Ιστιαία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, με λιγοστές φάσεις οι οποίες ανήκουν κυρίως στην ομάδα της Ιστιαίας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκόλ στο 18΄ όταν κέρδισαν πέναλτι. Μια απόφαση του διαιτητή Παπαποστόλου που ήταν κοντά στη φάση και η οποία έφερε διαμαρτυρίες από τους παίκτες των Βασιλικών. Λόγω και ενός μικρό τραυματισμού του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, στο 22΄ λεπτό ο Μπερμπεράι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών της εστίας του Ατρόμητου.

Στο δεύτερο μέρος η Ιστιαία πίεσε περισσότερο και 72΄ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Μπερμπεράι εκτέλεσε κόρνερ, ο Δαρζέντας Α., πήρε μια κεφαλιά στην περιοχή κι ενώ η μπάλα όδευε προς τα δίχτυα ο Αντωνίου Μ. κατάφερε με υπερένταση να αποκρούσει. Επίσης στο 76΄ σε ένα μακρινό, δυνατό σουτ του Πετή η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με απουσίες. Για την Ιστιαίας έλλειπαν, ο τιμωρημένος Α. Τριανταφύλλου, ο Πουταχίδης που βρίσκεται στο εξωτερικό και Σ. Τσώνος που ταλαιπωρείται από ίωση. Για τον Ατρόμητο απουσίαζαν οι τραυματίες Πολίτης και Χαρβαλιάς και οι Δροσούνης και Θεοχάρης για επαγγελματικούς λόγους.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): Μουρίδης, Τσώνος Ι. (75΄ Σταματόπουλος), Ελμαζάι, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ., Αρσενόπουλος (45΄ Φώτου), Σταθαράς (62΄ Σταμούλος), Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι, Πετής (85΄ Κατσάρης)

Ατρόμητος Βασιλικών: Αντωνίου Μ., Μιχαλόπουλος Μ., Καρατζάς, Δήμου, Ηλιοδρομήτης Αν., Σταματούλας, Αλοΐζος, Αντωνίου Δ., Ρουσόδημος (86΄ Θεοχάρης Α.), Λαδογιάννης, Δούκας (90΄ +1΄ Γεωργίου)

Διαιτητής: Παπαποστόλου Απ. Βοηθοί: Ιωάννου Α. – Ζεΐμπέκης Στ.