Το τρίποντο της νικης πήρε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας απέναντι στους Ωρεούς. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ιστιαίας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, του πρώτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Εύβοιας και η ομάδα της Ιστιαία επικράτησε με 3-0. Η Ιστιαία έτσι παίρνει μια πολύ σπουδαία βαθμολογική ανάσα και μια τόνωση ηθικού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη οι ουραγοί Ωρεοί οδεύουν σιγά σιγά και μαθηματικά προς τη Γ΄ κατηγορία του νομού.

Αγωνιστικά, η Ιστιαία είχε την υπεροχή και την επιθετική πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση από πλευράς Ωρεών. Σχεδόν μετουσίωσε όλες τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν σε γκολ, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το χορό τον τερμάτων για την Ένωση άνοιξε ο Γιώργος Πετής με σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 16΄ λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Λάβας στο 24΄ με πολύ ωραίο και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76΄ λεπτό της αναμέτρησης και πάλι ο Πετής με ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ένα γκολ απ’ αυτά που πραγματικά δεν πιάνονται. Εκτός των τερμάτων η πιο μεγάλη ευκαιρία που είχε η Ιστιαία ήταν μια κεφαλιά του Σταμούλου στο 64΄ όπου τελικά ο Αλεξίου κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Α.Ε. Ιστιαίας (Τσελίκας – Ζουπανιώτης): Καρατσόλιας (56΄ Μουρίδης), Παπασταμούλος, Χονδρός (78΄ Τσώνος), Καλιβάτσι, Ψύλλος, Πετής, Σταματόπουλος, Βασιλείου, Λάβας (67΄ Μπαλάνος), Γαβριήλ (61΄ Σταθαράς), Σταμούλος

Α.Ο. Ωρεών (Αναγνώστου Π.): Αλεξίου, Βουτσιλάκος, Πανταζής Κ., Ουράι, Παριανός (47΄ Χαλκιάς), Παπαγιαννόπουλος Στ. (80΄ Παπαδόπουλος), Πλαγκάι, Καπλανάι, Σαντής, Παπαγιαννόπουλος Δ.

Διαιτητής: Σοφίου Β. Βοηθοί: Δάλλας Κ. – Παυλάτος Δ.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ