Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας με την οποία συγχαίρει το διαιτητή της αναμέτρησής της με τον Ερμή Πηλίου Φώτη Θεοδώρου και τους βοηθούς του Γ. Δημητρίου (συνδέσμου Βοιωτίας) και Γ. Αντωνίου για τη διαιτησία τους στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Ιστιαία αναφέρει “…Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι και το άθλημα και είναι αυτές που πραγματικά θέλει να βλέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος μέσα στα γήπεδα”.

Επίσης στην ανακοίνωσή της η Ένωση συγχαίρει και τον Ερμή Πηλίου για την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με την παρούσα ανακοίνωσή μας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Φώτη Θεοδώρου και τους βοηθούς του κ. Γιώργο Δημητρίου (σύνδεσμο Βοιωτίας) και τον κ. Γιώργο Αντωνίου για την πολύ καλή διαιτησία τους στον χθεσινό αγώνα μας με τον Ερμή Πηλίου.
Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι και το άθλημα και είναι αυτές που πραγματικά θέλει να βλέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος μέσα στα γήπεδα.
Επίσης συγχαίρουμε την ομάδα του Ερμή Πηλίου για την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα της και για το καθαρά αθλητικό πνεύμα απ’ το οποίο διέπεται.
Με εκτίμηση
Για την Α.Ε. Ιστιαίας
το Δ.Σ.