Την βαθιά θλίψη της εκφράζει η οικογένεια της Α.Ε. Ιστιαίας για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Προέδρου της Γιάννη Αναγνώστου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφοριθήκαμε σήμερα το πρωί το θάνατο του πρώην Προέδρου της ομάδας μας Γιάννη Αναγνώστου. Με την παρούσα ανακοίνωσή μας θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινά και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

Η Προεδρία του Γιάννη Αναγνώστου στάθηκε ορόσημο για την ομάδα. Πρώτη φορά στην ιστορία μας κατακτήσαμε πρωτάθλημα και ανεβήκαμε στη Γ΄ Εθνική και όλη αυτή η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά σ΄ αυτόν. Η ακόμη πιο μεγάλη επιτυχία όμως κατα τη διάρκεια της διοίκησής του ήταν πως σε δύσκολες εποχές κράτησε ζωντανά τα τμήματα υποδομής του συλλόγου αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ιστιαίας.

Σε ένδειξη πένθους η ομάδα μας, στον αγώνα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου με τον Αστέρα Βατώντα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και θα ζητήσουμε πριν την έναρξη του παιχνιδιού να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.

Θερμά συλλυπητήρια και πάλι στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη”